<< Terug naar de Klantenservice

Verwijzing naar artikel 6 van de van de algemene voorwaarden Annuleren of retourneren

Bij een onjuist of defect geleverd artikel kunt u dit retourneren aan Pcfast binnen 5 dagen na de factuur datum. Voordat u een defect artikel retourneert moet u via e-mail of telefoon een RMA nummer aanvragen. De klant zal van Pcfast een bevestiging ontvangen met daarin de te volgen procedure. De klant dient voor de vervanging of reparatie in aanmerking komende goederen voor eigen risico af te leveren op het door Pcfast op te geven adres.

Pcfast verleent ten aanzien van het geleverde een zogenaamde "carry-in-"garantie op fabricage- en materiaalfouten, die inhoudt dat de kosten voor het retourneren na 5 na factuurdatum van en naar de fabrikant voor rekening van de koper zijn. Als blijkt dat het artikel "dood bij aankomst" is DOA dan zal Pcfast dit artikel na retourneren binnen 14 dagen opnieuw leveren. Als het blijkt dat wij van Pcfast geen storing of defect kunnen vinden in het geretourneerde artikel, zal de klant € 17,50 in rekening worden gebracht voor de gemaakte kosten.

Het kan voorkomen dat een klant de bestelling wil annuleren. Dit is mogelijk door middel van een e-mail te sturen naar een van de medewerkers van Pcfast. Vermeld daarin uw naam, ordernummer en bankrekening nummer. De klant zal dan binnen 3 werk dagen een bevestiging ontvangen. Mocht het zo zijn dat het artikel voorruit betaald is, zal Pcfast u 10% van het totale bedrag in mindering brengen voor de gemaakte administratie kosten en het resterende bedrag terug storen op de rekening van de klant.

Aanvragen reparatie
Voor het aanvragen van een reparatie dient u te mailen naar rma@pcfast.nl. Gelieve op het mailadres te klikken, dan krijg u automatisch een formulier dat u in kan vullen. Werkt dit niet voor u, verzend dan een mail naar hetzelfde adres met datum, naam, klantnummer, telefoon, email, artikelnummer, omschrijving, serienummer, factuurnummer, factuurdatum, probleemomschrijving en eventuele opmerkingen. Daarna word u door een medewerker van Pcfast zo snel mogelijk benadert over de afhandeling van uw


Vergelijk 0