KB Logitech K120 voor Business Zwart bedraad OEM

39746
Nieuw

€ 14,00

200 artikelen
op voorraad bij leverancier, bel voor onze winkelvoorraad 0492-773159

- +

Toevoegen aan verlanglijst

Voeg toe om te vergelijken

 
Meer informatie
 
Kleur zwart
Aansluiting USB
Layout US
Numeriek Toetsenblok ja
Extra Toetsen nee
Polssteun nee
Verlichte Toetsen nee
Verpakking OEM
Informatie Comfortabel en stil typen: U kunt comfortabel en geruisloos typen dankzij de vlakke toetsen die nauwelijks geluid maken en de standaardindeling met F-toetsen van normaal formaat en een numeriek toetsenblok.

Morsbestendig ontwerp: U hoeft zich geen zorgen te maken dat een ongelukje het einde van uw investering betekent, omdat de vloeistof gewoon weer uit het toetsenbord loopt.

Dun profiel: Het toetsenbord heeft een dun profiel en geeft u bureau een stijlvol tintje, terwijl u handen een comfortabelere, neutrale positie aannemen.

Stabiele, uitklapbare pootjes.: U kunt de pootjes uitklappen om de hoek van het toetsenbord met 8 graden te vergroten om zo tegemoet te komen aan uw ergonomische behoeften.

Plug-and-play USB-verbinding: Set-up is eenvoudig. U sluit het toetsenbord gewoon aan op de USB-poort van uw desktop, laptop of netbook en u kunt er direct mee aan de slag.

Goed leesbare toetsen: De vetgedrukte, helderwitte tekens zijn gemakkelijker te lezen; ideaal voor degenen die geen arendsogen hebben. Bovendien vervagen ze niet zo snel.

Geronde spatiebalk: Hiermee blijven uw handen in een neutrale positie, zodat u comfortabeler kunt typen.
Opmerking Met vlakke toetsen, een standaardindeling en een strak doch robuust ontwerp, biedt dit duurzame toetsenbord u een voortdurende, prettige type-ervaring.

Schrijf uw recensie

KB Logitech K120 voor Business Zwart bedraad OEM

Schrijf uw recensie

 
Reacties(0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Vergelijk 0