Darksiders remaster komt er aan voor PlayStation 4, Xbox One en Wii U

Darksiders remaster komt er aan voor PlayStation 4, Xbox One en Wii U

De nieuwste Darksiders remaster wordt gemaakt voor de PlayStation 4, Xbox One en Wii U. De Darksiders remaster verschijnt al op de 25e van oktober en zal volgens eurogamer.net rond de 15 pond gaan kosten. Wat de prijs van de game in Nederland gaat worden is op dit moment nog niet bekend.

Darksiders remaster gaat Darksiders: Warmastered Edition heten.

Wat wel al bekend is gemaakt is hoe de remaster zal gaan heten. Deze nieuwe versie zal Darksiders: Warmastered Edition gaan heten. Deze nieuwe versie zal er voor gaan zorgen dat de game op 60 fps te spelen zal zijn op de PlayStation 4 en Xbox One en 30 fps op de Wii U. Daarnaast zal de game op al deze platformen op 1080p.

Ook zullen er visuele verbeteren te zien zijn in de nieuwe versie. De schaduwen, rendering en texturen zijn verbeterd, volgens eurogamer.net.

De nieuwe Darksiders remaster roept de vraag op of er wellicht ooit nog een Darksiders 3 gaat komen. Voordat THQ in 2013 failliet ging werd een vervolg in de franchise aangekondigd, maar daarna is er niks meer van vernomen. Misschien dat deze Darksiders remaster een nieuw teken is dat het na al die jaren toch gaat gebeuren.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2016-07-30 Home, Games & Consoles 0 1807

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende