Top 10 beste E3 2018 PlayStation 4 Pro games

De PlayStation 4 Pro gaat dit jaar weer genoeg te verduren krijgen, dus haal je oordoppen maar uit de kast. De console zal weer flink wat herrie maken zodat je van de tien beste E3 2018 PlayStation 4 Pro games optimaal kunt genieten. Het maakt je 4K HDR ervaring compleet, en zal de schoonheid van je tv laten druipen.

10. FIFA 19

FIFA is nooit een spel geweest dat draait om de mooiste beelden, maar sinds dat de games op de Frostbite engine draaien zien ze er jaarlijks schitterend uit. Van het gras is groener aan de andere kant wordt wel eens gesproken, maar in FIFA 19 ga je dat ook daadwerkelijk merken. Op de PlayStation 4 Pro ziet het spel er nou eenmaal een stukje beter uit dan de oude PS4.

Dankzij de High Dynamic Range (HDR) is het kleurencontrast nog groter en is de belichting gewoon een stapje beter. Hierdoor kun je nog meer genieten als je iemand een panna geeft of een bal in de kruising mikt. Het is daarom met recht één van de beste E3 2018 PlayStation 4 Pro games.

9. Hitman 2

Je kunt toch alleen maar blij worden van de glanzende kale knikker van Agent 47? Dat is precies wat IOI Interactive dacht, want Hitman 2 zal er vanaf de release nog beter uitzien op een PlayStation 4 Pro. Het is allemaal zo mooi dat je de streepjescode die op het achterhoofd van Agent 47 zit bijna met een zelfscanner kunt scannen.

Het is niet alleen Agent 47 die er beter uit gaan zien natuurlijk, want de wereld om hem heen straalt ook. In Miami kun je op de racebaan bijna het brandende rubber ruiken omdat alles levensecht overkomt. Je zult daardoor alleen maar meer het gevoel hebben alsof je een echte huurmoordenaar bent.


8. Code Vein

We kijken niet raar op als je erg uitkijkt naar het consumeren van bloed in 4K. Dat is namelijk precies wat je kunt doen in Code Vein wanneer de game op 28 september uitkomt. De nieuwe game van Bandai Namco gaat je de Dark Souls-achitge gameplay aanbieden met een vampier-twist.

Je zou bijna verdrietig worden van de postapocalyptische setting als het er allemaal niet zo oogverblindend mooi uitzag. Gelukkig is dit het geval met Code Vein en hoef je niet te treuren wegens de setting. Wanneer de game uitkomt, is het gewoon tijd om lekker onderuit gezakt te genieten van bloed drinken met grafische pracht en praal.


7. Spyro Reignited Trilogy

Vorig jaar werden we allemaal erg blij van de Crash Bandicoot N-Sane Trilogy en wat het mooiste was, is dat de game er nog beter uitzag op de PlayStation 4 Pro. Dit kwam natuurlijk door de toevoeging van Fur-K (4K). De Spyro Reignited Trilogy belooft dan ook 4K HDR te ondersteunen.

Hierdoor ziet het kleine, paarse draakje er nog een stukje mooier en uit. De kleuren zijn feller, het contrast is groter en je nostalgie komt nog beter tot leven. Het is daarom zeker één van de beste E3 2018 PlayStation 4 Pro games.


6. Call of Duty: Black Ops IIII

Inmiddels zijn we bij het vijftiende deel in deze langlopende serie aangekomen en dit jaar belooft anders te worden dan andere jaren. Met de focus op multiplayer en het laten vallen van een campaign zijn alle ogen gericht op de gameplay en het samen spelen. Met een PlayStation 4 Pro is het spel namelijk een stapje beter.

Dit heeft te maken met de verbeterde grafische capaciteiten. Voorgaande delen zagen ook al een betere resolutie op de PlayStation 4 Pro en dat zal niet anders zijn voor het nieuwe deel. Het is alleen nog afwachten of de verbeteringen ook te vinden zijn in de framerate, maar dat is nog onbekend.


5. Assassin’s Creed Odyssey

Oogverblindend is het beste woord om te beschrijven hoe mooi het nieuwste deel van Assassin’s Creed eruit ziet. De oude Griekse tijd heeft er nog nooit zo goed uitgezien en dat is voor Assassin's Creed Odyssey natuurlijk belangrijk. Het is altijd een groot moment wanneer je over de uitgestrekte vlaktes naar de wereld zit te staren.

Dat gaat in Odyssey niet anders zijn en je zou bijna de controller even wegleggen om een foto te nemen. De landschappen lijken wel uit een documentaire te komen en dat het er zo mooi uitziet heeft natuurlijk te maken met de grafische upgrade die de PlayStation 4 Pro kan bieden. Het is dan ook zeker één van de beste E3 2018 PlayStation 4 Pro games.


4. Marvel’s Spider-Man

Het is tijd om de stripboeken tot leven te komen als het aan Insomniac Games ligt. De makers van Marvel’s Spider-Man hebben duidelijk met precisie gewerkt aan een prachtige versie van New York. Nu is het aan Spider-Man om de stad veilig te houden door de snode plannen van Mr Negative te dwarsbomen.

Spider-Man zal dit dan ook zeker proberen in het prachtige 4K HDR op de PlayStation 4 Pro. Je zou je vrienden hierdoor bijna wijs kunnen maken dat er een Spider-Man film van ongeveer 40 uur is uitgekomen. Het enige verschil is dat je de film niet in de bioscoop kijkt, maar in de woonkamer met een controller in je hand.


3. Fallout 76

Fallout 4 was een game waarvan je duidelijk kon zien dat de ontwikkeling al een flinke tijd bezig was. De game zag er dan ook niet zo spectaculair uit als andere games die rond die tijd uitkwamen op de PlayStation 4. Fallout 76 lijkt dit recht te gaan trekken en al helemaal op de PlayStation 4 Pro.

Het is tijd om een postapocalyptische West-Virginia te bezoeken en te genieten van de afschuwelijk gemuteerde wereld. Om de ranzige wezens extra goed in beeld te brengen, helpt HDR een handje mee. Je bent nu nog een stapje minder verwijderd voordat je moet overgeven dankzij een combinatie van grafische schoonheid en gruwelijk afzichtelijke wezens. Daarom is het één van de beste E3 2018 PlayStation 4 Pro games die dit jaar nog verschijnt.


2. Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider lijkt in ieder geval een grafisch hoogstandje te worden, zoals de vorige delen dat ook waren. Voor PlayStation 4 Pro gebruikers is er maar één minpuntje om een traantje van weg te pinken. De game draait namelijk maximaal 4K HDR 30 frames-per-second (FPS). De game zal wel in 1080p 60FPS te spelen zijn.

Ondanks dat Shadow of the Tomb Raider niet in 4K 60 FPS draait, is er nog steeds genoeg om blij over te zijn. De game zal er nog steeds oogverblindend mooi uitzien dankzij het 4K aspect. Daarnaast zijn de meeste gamers wel gewend om games met 30 FPS te spelen, dus veel valt er niet te klagen.


1. Battlefield V

Battlefield heeft dankzij de Frostbite engine altijd het voordeel gehad van prachtige grafische kwaliteiten. Dat zal in Battlefield V niet anders zijn, waardoor de realistische blik op de Tweede Wereldoorlog nu nog meer impact zal maken. De game zal op PlayStation 4 Pro net als op de Xbox One X er een stukje mooier uitzien.

De gruwelijke horror van de Tweede Wereldoorlog zal nog beter te zien zijn in de War Stories. De prachtige vlammen zullen je zeker warm maken om te spelen en elk vonkje zal duidelijk met 4K HDR te zien zijn. We kunnen dan ook niet wachten om deze game te spelen wegens de grafische mogelijkheden en daarom is het de nummer één van onze beste beste E3 2018 PlayStation 4 Pro games die dit jaar nog verschijnen.

Dit zijn de beste E3 2018 PlayStation 4 Pro games

Geplaatst op 2018-06-13 Home, Games & Consoles 0 16629

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende