Top 10 E3 2018 Battle Royale games die we willen zien!

Een Battle Royale modus is bij velen nu wel bekend, maar voor wie onder een steen heeft gelegen het afgelopen jaar leggen we het nog even uit. Een Battle Royale game laat je op een afgelegen plek landen om vervolgens met honderd man tegen elkaar te strijden. De strijd eindigt als er nog maar één iemand leeft terwijl de arena steeds kleiner wordt om gevechten te forceren..

10. Super Smash Bros. Switch

We hebben al gezien dat het een fantastisch idee is om Nintendo karakters tegen elkaar te laten vechten. Nintendo laat met Super Smash Bros zien dat de uitgever niet bang is geweld te mixen met haar personages. De volgende logische stap is natuurlijk Super Smash Bros Battle Royale. Het is een E3 2018 Battle Royale aankondiging waar wij geen nee tegen zouden zeggen.

Alle bekende stages zouden natuurlijk samengevoegd kunnen worden en in plaats van dat je assisterende personages hebt, worden ze ook toegevoegd als speelbare karakters. Elk personage heeft zijn of haar eigen unieke vaardigheden en de voorwerpen die je kunt gebruiken kun je vinden in de game. Het zou de ultieme liefdes serenade zijn voor Nintendo fans en een volgende stap voor Smash Bros.


9. Star Wars: Battlefront

Het universum van Star Wars is rijp voor een goede Battle Royale en zouden we graag zien. Dit is dé manier om de controverse rond Star Wars: Battlefront II te vergeten. Deze heeft flink wat fans op de kast weten te jagen en Star Wars zou een leuke twist aan het genre geven.

In plaats van dat een eiland langzaam maar zeker aan het krimpen is, kan een planeet langzaam maar zeker uit elkaar vallen. Daarnaast heeft het Star Wars universum meer dan genoeg personages om voor ieder wat wils te hebben. DICE heeft al bewezen dat ze goed zijn in het maken van shooters en om het te vertalen naar Battle Royale genre zou een prachtige uitdaging zijn.


8. Destiny 2

De eerstvolgende grote update voor Destiny 2 gaat een nieuwe modus toevoegen aan de game. Dit is alleen geen Battle Royale, maar een 4v4 modus waarbij je het zowel tegen elkaar als de wereld moet opnemen. Deze modus moet vernieuwend zijn voor Destiny 2, maar wat spelers echt willen is natuurlijk een Battle Royale modus.

Met een Battle Royale modus krijgen spelers de kans om hun eigen Guardians in de strijd te gooien. Dit geeft de overwinning een extra betekenis, want je hebt het gevoel dat de Guardian die jij vanaf het eerste moment hebt opgebouwd de allerbeste is. Daarnaast heeft Destiny 2 meer dan genoeg maps om voor flink wat variatie te zorgen, dus deze E3 2018 Battle Royale aankondiging willen we graag zien.


7. Fallout 76

Waarom zou Fallout geschikt zijn voor Battle Royale denk je misschien. Normaal gesproken is Fallout echt een singleplayer game, maar als we insiders mogen geloven brengt Fallout 76 daar verandering in. De details die insiders hebben onthuld, zeggen namelijk dat het een online game gaat worden en wij zouden dan ook geen nee zeggen tegen een E3 2018 Battle Royale aankondging.

Dit brengt ons bij de Battle Royale modus die we in Fallout 76 willen zien. Fallout is een game waarin ontdekken een groot onderdeel is en met een gigantische open wereld is er genoeg ruimte om dat te doen. De postapocalyptische wereld brengt daarnaast ook nog een scala aan monsters met zich mee, dus die zouden ook nog gewoon kunnen ronddwalen voor een extra uitdaging.

6. Splatoon 2

Voor 2015 leek het een vreemde zet van Nintendo om een shooter te maken met een flinke twist. Het doel was niet om elkaar af te maken, maar door verf te schieten en terrein te winnen. Natuurlijk is er maar één logische stap en haar naam is Battle Royale.

De twist die Splatoon aan het genre kan geven is duidelijk. Dat is natuurlijk het terrein besmeuren met verf, zodat je kunt onderduiken en vijanden kan verrassen. Het moge duidelijk zijn dat Nintendo opnieuw een buitenkansje heeft om het Battle Royale genre eigen te maken.


5. Battlefield V

Battlefield was vanaf het eerste moment al geschikt voor een Battle Royale modus. Dat heeft te maken met de gigantische maps en het grote spelersaantal tijdens matches. Het is dus logisch dat de game geschikt is voor een honderd man ieder voor zich arena, maar de aankondiging hiervan is tot nog toe uitgebleven.

Naast de grote van de map zijn de verwoestbare omgevingen een andere reden dat de game geschikt is. Als iemand een gebouw aan het verkennen is, kun jij mooi het gebouw opblazen om de competitie uit te schakelen. Daarnaast is er al bekendgemaakt dat Call of Duty de sprong naar het genre maakt en grote concurrent Battlefield kan dan natuurlijk niet lang achterblijven.


4. Tom Clancy’s The Division 2

Het feit dat we nog helemaal niets weten over het vervolg op The Division maakt de hype rond de game alleen maar groter. Het eerste deel had al verschillende elementen die de game geschikt zouden maken voor Battle Royale. Zo was er de gedeelde wereld en het perspectief zit ook direct goed.

Een grote stad als New York die volledig is afgeschermd van de rest van de wereld is daarbij een goede speeltuin voor een honderd spelers, één winnaar arena. We weten alleen dus nog niet of deel 2 in New York blijft, maar mocht er in een andere stad ook quarantaine zijn, vinden we dat ook prima. Misschien denkt Ubisoft er ook zo over en zien we het volgende week tijdens E3 2018 wel terug.


3. Red Dead Redemption 2

We weten al dat Red Dead Redemption een online modus gaat krijgen, maar details rond Red Dead Online zijn nog schaars. Wel heeft GTA Online geprobeerd om het succes van Battle Royale te kopiëren met de Smuggler’s Run modus. Een Red Dead Online versie biedt alleen veel meer nieuwe mogelijkheden.

De setting zou namelijk verfrissend zijn, want het wilde westen hebben we nog niet gezien als Battle Royale game. De oude wapens en misschien wel een pijl & boog bieden nieuwe mogelijkheden voor spelers. Daarnaast zijn voertuigen als huifkarren en paarden nog niet uitgemolken in het Battle Royale genre.


2. Pokémon

Dit is misschien wel de meest bizarre game waarvan we een E3 2018 Battle Royale aankondiging willen zien, maar het heeft een reden. Met meer dan 800 verschillende Pokémon zijn er meer dan genoeg monsters om de gevechtsarena mee te betreden. Natuurlijk behouden ze allemaal hun eigen moves en je zou zelfs het levelsysteem kunnen behouden.

Pokémon is typisch gericht op kinderen, maar zelfs dat kun je behouden door te zeggen dat je tegenstander alleen voor de rest van de match is flauwgevallen. Nintendo kan met één klap twee populaire namen combineren voor de ultieme Battle Royale game.


1. Halo 6

Dat Halo 6 nog niet bestaat, neemt niet weg dat de game niet uiterst geschikt zou zijn voor een Battle Royale game. Halo staat al jarenlang bekend om de fantastische controle die je over je wapens hebt. Het schieten voelt heerlijk aan en toen online multiplayer nog in zijn baby-fase zat, wist Halo deze te innoveren.

De vraag is of Halo dit opnieuw weet te doen voor Battle Royale. Het zou in ieder geval fantastisch zijn om als Covanant of Spartan het strijdveld te betreden. Voeg scala aan intergalactische wapens toe en de prachtige locaties en je hebt een fantastische Halo Battle Royale waarop wij niet kunnen wachten.

Dit zijn 10 E3 2018 Battle Royale games die we willen!

Geplaatst op 2018-06-12 Home, Games & Consoles 0 4739

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende