Top 5 beste E3 2018 EA persconferentie aankondigingen

Tijdens EA Play 2018 heeft Electronic Arts de eerste details bekendgemaakt over de nieuwste games van de uitgever. Nieuwe games, releasedata en nog veel meer werd getoond. Dit zijn de vijf beste E3 2018 EA persconferentie aankondigingen die gedaan werden tijdens EA Play 2018.

5. FIFA 19 release met Champions League

Tijdens EA Play 2018 werd al snel bekendgemaakt wanneer FIFA 19 dit jaar gaat verschijnen. De game komt op 28 september uit en gaat een nieuw toernooi met zich meebrengen. De UEFA Champions League zal dit jaar geïntroduceerd worden in FIFA 19, nadat deze voorgaande jaren ontbrak. Dit had te maken met de rechten die in handen waren van Pro Evolution Soccer, maar nu zijn gekocht door EA Sports.

Tijdens de persconferentie werd ook aangekondigd dat er vanaf vandaag een gratis FIFA 18Trial verkrijgbaar is. Op de PlayStation 4, Xbox One en op PC via Origin Access kunnen spelers nu van een gratis versie van FIFA 18 genieten. De gratis FIFA 18 trial is per direct verkrijgbaar en bevat alle content uit de gewone game, inclusief de World Cup-content.


4. Unravel 2 meteen verkrijgbaar

Een andere aankondiging tijdens EA Play is dat er een tweede Unravel game komt, namelijk Unravel 2. Dat klopt, Yarny is terug in een nieuw avontuur dat je volledig co-op kunt spelen. Naast de onthulling van de game werd ook direct de releasedatum bekendgemaakt. De game is namelijk per direct verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Door middel van een korte presentatie werd getoond wat er allemaal mogelijk is in Unravel 2. Naast het platformen wat je al kent, is het nu namelijk ook mogelijk om puzzels op te lossen met een vriend. Sommige puzzels kun je alleen met een vriend oplossen, maar als je in je uppie wilt spelen is dat ook gewoon een optie om de game uit te spelen.


3. Star Wars: Jedi Fallen Order onthuld

Sinds de overname van de Star Wars licentie door EA zijn er enkel nog Battlefront games verschenen. Daar moet verandering in komen met de nieuwe titel van Respawn Entertainment. De game heet Star Wars: Jedi Fallen Order. Er zijn maar weinig details bekendgemaakt over de nieuwe titel en beelden ontbreken nog helemaal.

De game gaat zich afspelen tussen Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith en Star Wars: Episode VI - A New Hope. Het is nog niet duidelijk op welke platformen de game gaat verschijnen, maar vermoedelijk gaat het om de PlayStation 4, Xbox One en PC. Jedi Fallen Order gaat eind 2019 uitkomen.


2. Battlefield V Battle Royale onthuld

Natuurlijk kon de nieuwe Battlefield niet ontbreken tijdens EA Play. Meteen aan het begin van de show werd duidelijk dat Battlefield V een Battle Royale modus gaat krijgen. Er is echter nog geen gameplay getoond van deze modus, die volgt pas later dit jaar. Wellicht tijdens de Gamescom in Duitsland in augustus.

Wel weten we dat spelers een grote selectie hebben als het aankomt op customization, want er zullen onderdelen vrij te spelen zijn. Niet alle onderdelen zullen impact hebben op de gameplay overigens. Sommigen zijn namelijk puur voor het uiterlijk.


1. Anthem release onthuld

Natuurlijk kwam de grootste onthulling van Anthem dit jaar, want daarover werd het meeste bekendgemaakt. Zo werd het dynamische aspect van de game uitgelicht, want deze is zo gemaakt dat er constant nieuwe verhalen en ervaringen toegevoegd kunnen worden. In Javalins, een soort mechanische pakken, zal de speler rondrennen, nadat er is gekozen tussen de vier verschillende klassen.

Het is mogelijk om je outfit flink onder handen te nemen met een uiteenlopend aantal cosmetische aanpassingen. De game zal geen loot boxes bevatten, maar het is wel mogelijk om geld uit te geven aan virtuele items. Als allerlaatste werd de releasedatum van de game bekendgemaakt, namelijk 22 februari 2019.

Dit zijn de beste E3 2018 EA persconferentie onthullingen!

Dit zijn de beste E3 2018 EA persconferentie aankondigingen die zijn gedaan. Laat ons in de reacties weten wat jouw favoriete moment was van de persconferentie.

Natuurlijk is er nog veel meer E3 nieuws. Alle andere persconferenties moeten nog komen, want morgen mogen Microsoft en Bethesda gaan presenteren. Maandag krijgen we vervolgens Square Enix, de PC Gaming Show en de conferentie van Sony. Dinsdag sluit Nintendo af.

Geplaatst op 2018-06-12 Home, Games & Consoles 0 4580

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende