Top 5 beste E3 2018 Sony persconferentie aankondigingen

5. Death Stranding breidt de cast uit

Tijdens de Sony persconferentie werd de eerste gameplay van Death Stranding getoond. De beelden die we zagen, lieten het bewandelen van de wereld goed zien. Ook werd duidelijkgemaakt dat sluipen belangrijk is.

Vervolgens werden er ook nog een aantal nieuwe personages bekendgemaakt. Van de personages zelf is weinig bekend, maar door wie ze vertolkt worden is wel bekend. Léa Seydoux en Lindsay Wagner gaan Norman Reedus en Mads Mikkelsen namelijk vergezellen in de game.

4. Control en Nioh 2 aangekondigd

De Sony conferentie werd meermaals opgeschud dankzij twee grote aankondigingen. De eerste titel ken je misschien niet, maar Control wordt gemaakt door Remedy Entertainment. Dat is natuurlijk de maker van Alan Wake en Quantum Break.

Nioh 2 werd ook officieel aangekondigd nadat het eerste deel vorig jaar in februari uitkwam. Door middel van een korte trailer werd de game onthuld en ja, deze wordt gemaakt door Team Ninja

3. Ghost of Tsushima details bekendgemaakt

Niet alleen kregen we een uitgebreid beeld van de wereld van Ghost of Tsushima, want er was meer. Er werd namelijk een flinke dosis gameplay voorgeschoteld. Je zult spelen en vechten als een echte samurai en kan flink rondzwaaien met je katana. Tempels, banzai-bomen en samuraizwaarden waren allemaal aanwezig.

Het draait alleen niet allemaal om vechten, want de trailer maakt ook duidelijk dat het belangrijk is om rond te sluipen. Hierdoor kun je voordeel halen uit het terrein en de vijand verrassen.

2. The Last of Us Part II gameplay

Het is voor het eerst dat we gameplay zagen van The Last of Us Part II en dat zorgde voor een spectaculaire trailer. Ellie stond volledig centraal in de trailer, want van Joel was geen spoor te bekennen. Ook lag de nadruk niet op de geïnfecteerde monsters uit het origineel. Hoewel her en der wat clicker-geluiden te horen waren, lieten de wezens zich niet daadwerkelijk zien.

Ellie was in de trailer wel op verschillende plaatsen te vinden, waaronder het bos en een feest. Wederom zul je flink moeten rondsluipen om vijanden te vermijden, want doe je dit niet dan gaat het voor een flinke schermutseling zorgen. Ellie lijkt deze confrontaties alleen niet altijd uit de weg te gaan. Nu ze ouder is, is ze ook een stuk minder bang om iemand van het leven te beroven.

1. Resident Evil 2 Remake releasedatum

Uit het niets was daar ineens de terugkeer van Resident Evil. Nee, het was niet de aankondiging van Resident Evil 8, maar een remake. De Resident Evil 2 Remake die al lange tijd in ontwikkeling is, werd op spectaculaire wijze getoond. Niet alleen was er gameplay, maar ook grafisch zag de game er goed uit.

Als kers op de taart liet Capcom nog meer details van de game doorschemeren tijdens de Sony persconferentie. De releasedatum van de game werd namelijk ook nog eens onthuld. De game komt op 25 januari 2019 uit op de PlayStation 4.

Dit zijn de top vijf beste E3 2018 Sony persconferentie onthullingen!

Dit zijn de top vijf beste E3 2018 Sony persconferentie aankondigingen die zijn gedaan. Laat ons in de reacties weten wat jouw favoriete moment was van de persconferentie. Alle persconferenties zijn geweest op één na. Dinsdag sluit Nintendo namelijk de persconferenties af.

Geplaatst op 2018-06-12 Home, Games & Consoles 0 4550

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende