Top 5 beste E3 2018 Ubisoft persconferentie aankondigingen

5. Mario + Rabbids Donkey Kong DLC releasedatum

De al eerder aangekondigde Mario + Rabbids Donkey Kong DLC heeft een releasdatum gekregen. Tijdens de persconferentie werd de releasedatum van de Mario + Rabbids Donkey Kong DLC bekendgemaakt, want die komt later deze maand uit op 26 juni. In de nieuwe trailer zagen we wel meer dan alleen de datum.

We zagen namelijk een scala aan nieuwe locaties en vijanden. De grote schurk van de DLC werd verder bevestigd en komt in de vorm van Rabbid Kong. Om hem te verslaan zal een nieuw karakter je helpen, namelijk Rabbid Cranky.

4. The Division 2 krijgt raids

Met maximaal acht man kun je in The Division 2 deelnemen aan de post-game content tijdens de raids. Voordat dit bekend werd gemaakt, zagen we eerst een nieuwe trailer die het scenario nog een keer goed benadrukte. Vervolgens werd onthuld dat er drie verschillende klassen zijn in The Division 2 om uit te kiezen.

Daarnaast werden de plannen voor het eerste jaar na de lancering bekendgemaakt. Er zullen drie grote verhaalgedreven DLC updates komen. Updates inderdaad, want de DLC wordt namelijk helemaal gratis.

3. Beyond Good and Evil 2 details!

Tijdens de persconferentie werden ook de eerste details van Beyond Good and Evil 2 onthuld. We kregen een betere blik op de personages die een grote rol in de game gaan spelen, waaronder kapitein Shani. Oude bekenden kwamen we ook tegen, want Pey'j zagen we in actie als kok. De grootste schok kwam toen we Jade zagen, die de schurk van de game lijkt te zijn.

Vervolgens werd er een klein beetje gameplay getoond die ons naar de stad Ganesha bracht. De gameplay zal bestaan uit het verkennen van een volledige open wereld die je helemaal in je eentje kunt ontdekken. Je kunt de game ook in co-op spelen met een vriend. Fans kunnen ook nog steeds een contributie leveren aan de ontwikkeling van de game, maar daarover kun je via de website van HitRecord meer informatie vinden.

2. Star Fox komt naar Starlink Battle for Atlas

Star Fox komt exclusief naar de Nintendo Switch versie van Starlink Battle for Atlas. Fox werd geïntroduceerd met een trailer die voor iedereen als een verrassing kwam. Starlink komt later dit jaar nog uit op 16 oktober. Star Fox zal samen met zijn iconische schip verschijnen in de game op de Nintendo Switch.

Het is inmiddels wel duidelijk dat Ubisoft en Nintendo goede vrienden zijn geworden, want dit jaar was Shigeru Miyamoto weer aanwezig tijdens de Ubisoft persconferentie. Hij kreeg het allereerste Star Fox model dat in Starlink Battle for Atlas aanwezig zal zijn. Het was de tweede aankondiging van de avond die aan Nintendo gerelateerd was en benadrukte nogmaals de band tussen de twee ontwikkelaars.

1. Assassin's Creed Odyssey details bekendgemaakt

Assassin's Creed Odyssey was volop aanwezig tijdens de Ubisoft persconferentie. Er werden verschillende details bekendgemaakt, waaronder de releasedatum. De game komt namelijk later dit jaar uit op 5 oktober. De game speelt zich af in het oude Griekenland en is op vele manieren te vergelijken met het vorige deel.

De game gaat nog meer leunen op RPG-elementen dan dat Assassin's Creed Origins deed, want er worden nu ook dialoog opties toegevoegd aan de gameplay en vanaf het begin kun je nu kiezen of je een mannelijk of vrouwelijk personage bent. Daarbij zijn bekende elementen als Eagle Vision terug en is het level systeem ook teruggekeerd. De game wordt dit jaar ontwikkeld door Ubisoft Quebec.

Dit zijn de top 5 beste E3 2018 Ubisoft persconferentie onthullingen!

Dit zijn de top 5 beste E3 2018 Ubisoft persconferentie aankondigingen die zijn gedaan. Laat ons in de reacties weten wat jouw favoriete moment was van de persconferentie. Andere persconferenties moeten nog komen, want later vanavond krijgen we de PC Gaming Show en de conferentie van Sony. Dinsdag sluit Nintendo af

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2018-06-12 Home, Games & Consoles 0 4424

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende