Top 10 beste E3 2018 Xbox persconferentie aankondigingen

Tijdens haar persconferentie heeft Microsoft de eerste details bekendgemaakt over de nieuwste games van voor de Xbox One. Nieuwe games, releasedata en nog veel meer werd getoond. Dit zijn de tien beste E3 2018 Xbox persconferentie aankondigingen die gedaan werden.

10. Sekiro Shadows Die Twice

Eindelijk heeft From Software bekendgemaakt wat het nieuwe project van de studio is. Het is Shadows Die Twice, zoals geteaset werd tijdens The Game Awards 2017, maar dan met een iets andere naam. Het gaat namelijk om Sekiro Shadows Die Twice waarin we het verhaal volgen van een ninja die een prosthetische arm lijkt te hebben.

De game wordt uitgegeven door Activision en ontwikkeld door From Software. Die studio ken je natuurlijk van de Dark Souls games en Bloodborne. Een precieze releasedatum van de game werd niet gegeven, maar dat moet ergens in 2019 zijn. De game komt uit op de Xbox One, PlayStation 4 en PC.


9. 5 nieuwe studio's voor Microsoft

Microsoft heeft verschillende studio's overgenomen die meer exclusieve games moet gaan maken voor de Xbox One. Het nieuws zorgde voor één van de beste E3 2018 Xbox persconferentie momenten, want het gaat om bekende ontwikkelaars als Ninja Theory, Playground Studios, Compulsion Games en Undead Labs. Al deze studio's hebben in het verleden als games gemaakt voor Xbox One.

Zo kun je Ninja Theory kennen van Hellblade: Senua's Sacrifice. Undead Labs ken je natuurlijk van State of Decay 2 en Playground Studios heeft verschillende Forza games gemaakt. Als laatste is ook Compulsion games overgenomen. Deze studio werkt op het moment nog aan We Happy Few.

Verder werd er nog een nieuwe ontwikkelaar opgericht: The Initiative in Santa Monica. Daarom komt het aantal nieuwe studio's voor Microsoft op vijf.


8. Devil May Cry 5 aangekondigd

Na flink wat jaren wachten is Devil May Cry 5 officieel aangekondigd. Het bestaan van de game werd officieel bevestigd tijdens de E3 2018 Xbox persconferentie. Capcom onthulde de game en Hideaki Itsuno, regisseur van het eerdere Devil May Cry 4, kwam zelfs het podium op om over de game te spreken.

De reveal trailer lijkt een direct vervolg te tonen op Devil May Cry 4, want in de trailer zagen we Nero. Hij is de hoofdpersoon uit het vorige deel en lijkt een nieuw kapel te bezitten. We zagen overigens ook hoe Dante het tegen een aantal militairen en demonen opnam.


7. Just Cause 4 release bekend

Er komt een nieuwe Just Cause game en het is een vervolg op Just Cause 3. In Just Cause 4 zal wederom flink wat actie te zien zijn. Enorme raketten die op auto's afvliegen en een flinke storm zetten de toon van de game.

De trailer van Just Cause 4 toonde meer dan alleen de gameplay. De trailer bevestigde namelijk ook direct wanneer de game uitkomt en dat is nog later dit jaar. Just Cause 4 komt namelijk uit op 4 december, dus vlak voor Sinterklaas kun je aan de slag.


6. Jump Force brengt anime-crossover

Jump Force is een vechtspel die een flinke anime-crossover biedt. In de E3 2018 Xbox persconferentie trailer werden Luffy uit One Piece en Naruto uit Naruto Shippuden getoond. Dit zijn niet de enige animes, want Goku en Frieza uit Dragon Ball Z en Yagami Light en Ryuk uit Death Note zijn ook van de partij. Het is nog onbekend of er meer dan deze anime karakters in de game verschijnen.

In de trailer is te zien dat alle karakters met elkaar op de vuist gaan en aan het einde van de trailer zien we Yagami Light met Ryuk op een dak over de stad uitkijken. Deze karakters zijn fysiek niet sterk en hoe de makers van Jump Force deze karakters in een vechtspel weten te verwerken, is nog altijd een verrassing.

De game staat op de planning voor 2019 en was zeker één van de beste E3 2018 Xbox persconferentie momenten.


5. Halo Infinite onthulling

Tijdens de persconferentie werd het vervolg op Halo 5: Guardians onthuld. De trailer toonde niet veel van de game, maar liet wel een hele andere setting zien. Deze was namelijk gevuld met prachtige landschappen voordat de helm van Master Chief voorbij kwam.

De game gaat Halo Infinite heten en dus is er geen sprake van het nummer 6. Dit is best opvallend, want dit is toch echt de volgende game in de Halo-serie. De game is gemaakt met een nieuwe engine, namelijk de Slipspace Engine.


4. The Division 2 verhuist naar Washington

We kregen de eerste beelden van The Division 2 te zien tijdens de E3 2018 Xbox persconferentie. De game verhuist van New York naar Washington DC. Dit werd allemaal getoond met een korte cinematische trailer.

Dit was niet het enige wat we te zien kregen, want er was ook gameplay. Het zorgde daardoor zeker voor één van de beste E3 2018 Xbox persconferentie aankondigingen. In een gameplay trailer werd er overigens gesproken over nieuwe wapens, waaronder een kruisboog.

De game komt op 15 maart 2019 uit op PlayStation 4, Xbox One en PC.


3. Fallout 76 trailer toont de setting

De korte trailer van Fallout 76 toonde dat we een nieuwe plek in de Fallout-wereld gaan bezoeken. De game speelt zich namelijk af in West-Virginia. Daarnaast zullen spelers hun borst nat moeten maken voor de omvang van de game. De map wordt namelijk vier keer groter dan die van Fallout 4.

Producent Todd Howard van Bethesda Game Studios besteeg het podium om de trailer te introduceren. Hij liet daarnaast ook weten dat Fallout 4 vanaf vandaag beschikbaar is via Xbox Game Pass. De Xbox Game Pass kost tien euro per maand en bevat nog veel meer games, waaronder Xbox One exclusieve titels die gelijk met lancering daar te spelen zijn.


2. Cyberpunk 2077 eindelijk getoond

Na vijf jaar zijn er nieuwe beelden van Cyberpunk 2077 onthuld. De oogverblindende beelden van de korte trailer sloten de persconferentie van Microsoft af. Cyberpunk 2077 is de nieuwe game van de makers van The Witcher 3.

Je zult in de game de controle krijgen over huurling V. Hij staat op het punt om haar eerste grote opdracht te krijgen. Het wordt wederom een grote open wereld RPG en zal zich in een stad van de toekomst afspelen. De stad heet Night City en is bevolkt met mechanisch opgevoerde strijders, hackers en ongure typetjes.

1. Gears of War krijgt drie nieuwe games

Gears of War 5 was de grootste aankondiging van de avond, want hiervan werd een flinke portie van de game getoond. Een scene van een aantal minuten van de game werd op het grote scherm afgespeeld en zette de duistere toon voor de titel. Ook kregen we een glimps van gameplay en zagen we hoe Kate het tegen de donkere krachten van de wereld opneemt.

Er werden nog meer Gears of War-games aangekondigd in de vorm van een Gears Pop! Dit is een mobile game waarbij de personages zijn omgetoverd tot Funko Pop-figuren. Verder werd Gears Tactics aangekondigd voor de PC, een tactische strategiegame.

Dit zijn de beste E3 2018 Xbox persconferentie onthullingen!

Dit zijn de beste E3 2018 Xbox persconferentie aankondigingen die zijn gedaan. Laat ons in de reacties weten wat jouw favoriete moment was van de persconferentie.

Natuurlijk is er nog veel meer E3 nieuws. Alle andere persconferenties moeten nog komen, want later vannacht gaat Bethesda nog presenteren. Maandag krijgen we vervolgens Square Enix, Ubisoft, de PC Gaming Show en de conferentie van Sony. Dinsdag sluit Nintendo af.

Geplaatst op 2018-06-12 Home, Games & Consoles 0 4591

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende