GTA Online Festive Surprise hult Los Santos in het wit

Ook deze kerstperiode kun je het nodige aan extra content verwachten in GTA Online. Sommige content is voor de sier, zoals een kerstboom in je huis en in het centrum van Los Santos, maar andere extra's zijn van meer waarde. Zo krijg je iedere dag een cadeau als je inlogt. Vorig jaar waren dit dingen als extra geld of een speciaal t-shirt, dus verwacht dit soort dingen ook voor dit jaar.

Ook vindt de sneeuw zijn weg naar Los Santos. Sporadisch dan, want het blijft niet de gehele kerstperiode liggen zoals ten tijde van de eerste kerstupdate in 2013. Wanneer de stad dan een keer in het sneeuw gehuld is, komt er wel een nieuwe gameplayfeature tevoorschijn. Je kunt dan namelijk met sneeuwballen gaan gooien.

GTA Online Festive Surprise gelijktijdig met nieuwe auto

De nieuwe GTA Online update is vandaag live gegaan. Tegelijkertijd is ook een nieuwe auto toegevoegd. De Sentinel Classic is namelijk onderdeel van de wekelijkse update van de afgelopen Doomsday Heist. Lukt het jou om deze bak op het gladde wegdek te houden?

GTA Online is sinds 1 oktober 2013 te spelen op de PlayStation 3 en Xbox 360. In de jaren daarna kwam de online component van Grand Theft Auto V, die ook in 2013 uitkwam, ook naar de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Geplaatst op 2017-12-20 Home, Games & Consoles 0 1704

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende