Black Ops 4 Battle Royale mode heet Blackout

Black Ops 4 Battle Royale mode heet Blackout

Het gerucht ging al een tijdje rond dat er een Battle Royale mode zou komen naar de nieuwe Black Ops. Dat is vanavond bevestigd in Los Angeles, waar de game onthuld werd.

Veel details zijn er nog niet over de Black Ops 4 Battle Royale modus. Wel is de naam onthuld: Blackout. Hierin worden spelers in een gigantische map gegooid waar ze het tegen elkaar zullen uitvechten.

De opzet lijkt daarin natuurlijk erg op PlayerUnknown's Battlegrounds en Fortnite Battle Royale, welke op dit moment enorm populair zijn. Ook in Black Ops 4 zal deze manier van spelen dus terugkeren.

Enorme map in Black Ops 4 Battle Royale

Tijdens de presentatie werd een kort kijkje genomen naar de map. Hierin lijkt een groot flatgebouw in het midden te staan, omringd door een groot veld waar je op kunt strijden. Voertuigen en helicopters zitten in de mode, zodat je een echte Black Ops ervaring krijgt. Ook kun je je personages uit de zombiemodus meenemen.

Waarschijnlijk krijgen we op de E3 binnenkort meer te zien van deze modus, die geheel nieuw is voor de serie. Dan zullen we meer details krijgen. Wel zagen we al wat meer van de multiplayer.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2018-05-18 Home, Games & Consoles 0 1133

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende