PlayStation Neo wordt misschien in september aangekondigd

PlayStation Neo wordt misschien in september aangekondigd

De Franse website zegt ook dat de onthulling niet tijdens de Tokyo Gaming Show zal zijn, maar tijdens een evenement in New York op 7 september.

De website zegt dat ondanks dat alle suggesties en aanwijzingen op een bekendmaking tijdens de Tokyo Gaming Show wijzen zij bronnen hebben die beweren dat dit niet het geval is, maar dat de onthulling op 7 september zal plaatsvinden tijdens een evenement in New York. De website wil niet zeggen wie de bron is.

PlayStation Neo wordt misschien op 7 september onthuld!

Eerder kwam er al een bericht dat de CEO van GameStop wellicht de releasedatum van dePlayStation Neo per ongeluk bekend had gemaakt tijdens een presentatie. Deze datum die daar werd genoemd komt overeen met de datum van 7 september.

Ook The Wallstreet Journal noemde eerder al een release periode voor de PlayStation Neo. Ook zij meldde dat deze waarschijnlijk tijdens een game show in september onthuld zal worden.

Of dit bericht waar is of niet is dus nog even afwachten, gelukkig is september niet ver weg en daarmee het antwoord op de vraag of de PlayStation Neo 7 september onthuld wordt ook niet.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2016-08-09 Home, Games & Consoles 0 1013

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende