De nieuwe Zelda wordt dé launchgame voor de Nintendo Switch, welke op 3 maart moet verschijnen. De game ziet er prachtig uit, zoals ook weer op de nieuwe Zelda Breath of the Wild screenshots te zien is.

Zelda Breath of the Wild screenshots in mooie stijl

Wat vooral opvalt aan de game is de stijl van de graphics, die een beetje realisme met cel-shading combineren. Hierdoor ziet de open wereld van het spel er erg mooi uit.

Eerder zetten wij al de mooiste screenshots van de game op een rijtje, maar daar kunnen we er nu dus meerdere aan toevoegen. Ook gingen we zelf al aan de slag met de game, waarover alles te lezen is in onze The Legend of Zelda Breath of the Wild preview.

Zelda Breath of the Wild review

Uiteraard volgt ook nog de review van de game. Deze zal vlak voor de release verschijnen op XGN.nl nadat we flink met de game aan de slag zijn geweest. Tot die tijd moeten we het doen met de beelden, zoals hieronder te zien.

Haal jij een Switch in huis? Bekijk dan hier ons overzicht van de Switch launch games, zodat je weet welke titels je kunt verwachten op - en ook na - de lancering.