Pokemon GO app downloads staat op 75 miljoen spelers

Pokemon GO app downloads staat op 75 miljoen spelers

40 miljoen nieuwe Pokemon GO app downloads in week tijd!

Vorige week nog stond de teller van de Pokemon GO app downloads nog op 35 miljoen. Een kleine week later is dit al 75 miljoen. Het heeft tussendoor dus ergens de magische grens van 50 miljoen gepasseerd. De app had er precies 19 dagen voor nodig om deze grens te bereiken, een record.

Andere games die de Pokemon GO app voor gingen, zijn onder andere Candy Crush enColor Switch. Zij deden er respectievelijk 112 en 77 dagen over om de 50 miljoen spelers te bereiken.

In de telling zijn zowel de iPhone als Android gebruikers meegenomen uit 32 van de 100 landen waar de beide app stores beschikbaar zijn. In dat opzicht zijn er nog genoeg markten aan te boren waarmee de populariteit van de app nog verder kan groeien en de grens van honderd miljoen gehaald kan worden.

Niantic kondigde onlangs aan met nieuwe Pokemon GO Features te komen en nieuwePokemon toe te voegen aan de game. Als de hype nog even aanhoudt, zou die kunnen betekenen dat de Pokemon GO app downloads teller nog lang niet op zijn hoogtepunt is gekomen.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2016-07-27 Home, Games & Consoles 0 6098

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende