Rabbids Crazy Rush is nu gratis beschikbaar

De Rabbids games zijn meer dan 14 miljoen keer verkocht en er is een televisieserie van verschenen die in meer dan 110 landen wordt uitgezonden. De game daagt je uit om te rennen, te springen en te sliden tussen verschillende obstakels. Het doel hiervan is om de Rabbids een handje te helpen met hun krankzinnige plan: de maan bereiken.

Rabbids Crazy Rush

De geliefde Rabbids hebben nieuwe, knotsgekke plannen om terug te keren naar de maan. Je moet in Rabbids Crazy Rush blikjes met gas verzamelen voor de luchtballon die de Rabbids naar de maan moet brengen.

Het is mogelijk om door zonnige stranden en levendige boerderijen, tot drukke steden te racen in Rabbids Crazy Rush. Tijdens deze races moet je met behulp van verschillende krachten en andere opties de missies volbrengen. Ook kun je Rabbids aankleden met grappige outfits om het spel nog leuker te maken.

Vanaf de lancering zijn er maar liefst 100 levels beschikbaar en tientallen nieuwe levels worden toegevoegd via reguliere updates. De game kan met één duim gespeeld worden en bevat een offline modus zodat je onderweg zonder problemen met de Rabbids kunt spelen.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2017-02-25 Home, Games & Consoles 0 1244

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende