Bekijk hier de eerste FIFA 18 trailer

In deze eerste trailer zien we Ronaldo in actie. De ster van Real Madrid, die met zijn team onlangs wederom de Champions League won, krijgt de hoofdrol in de reveal.

FIFA 18 trailer met gameplay volgt

Daadwerkelijke gameplay is er nog niet. Deze wordt nog een paar dagen geheim gehouden. EA Sports zal deze namelijk tonen tijdens EA Play, het evenement van Electronic Arts in Los Angeles dit weekend.

Deze vind plaats voorafgaand aan de E3 en de uitgever zal daar al haar nieuwste titels aan het publiek tonen. Uiteraard is XGN.nl erbij om verslag te doen en komen we daarna gelijk met de eerste indrukken van FIFA 18.

FIFA 18 screenshot

Eerder aan de slag met FIFA 18 pre-order

Wel is alvast bekend dat mensen die de game pre-orderen 3 dagen eerder toegang krijgen. Dat betekent dat je alvast op 26 september met de game aan de slag kan, terwijl deze zelf op 29 september voor iedereen in de winkels ligt.

Hiervoor zul je de Ronaldo Edition in huis moeten halen. Deze zal voor consoles € 89,99 kosten en op PC € 79,99. Hierin zitten ook gouden FIFA Ultimate Team pakketten ter waarde van 60 dollar.

Daarnaast is er ook de Icon Edition. Die kost een tientje extra maar geeft je maximaal 120 dollar aan FUT-pakketten, extra leenspelers en Ronaldo Nazário als leenspeler.

De edities zijn al digitaal te bestellen via de online winkels van PlayStation, Xbox en Origin.

FIFA 18 trailer met pre orders

The Journey keert terug

Het vorig jaar verschenen FIFA 17 was wederom een groot succes voor EA. De game haalde enorm goede cijfers met een 9,3 in onze FIFA 17 review. Grote toevoeging was toen een singleplayer verhaal met The Journey. Deze al ook in FIFA 18 terugkeren.

Geplaatst op 2017-06-06 Home, Games & Consoles 0 853

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende