Nieuwe F1 2017 trailer uitgebracht

F1 2017 is vanaf 25 augustus beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC met een DVD of via Steam. Naast de nieuwste trailer zijn er trailers beschikbaar van onthullingen van klassieke auto’s op het officiële YouTube kanaal van ‘F1 Games van Codemasters’.

F1 2017 trailer toont circuits

In de nieuwe trailer van F1 2017 zien we verschillende circuits verschijnen, zowel in dag als nacht modus. Ook zien we verschillende coureurs de baan over vliegen van teams als Ferrari, Red Bull Racing, en Mercedes. De beelden laten verschillende camerahoeken zien, inclusief beelden vanuit het perspectief van de coureur. We krijgen niet alleen perfecte beelden te zien, ook enkele auto’s crashen in de banden of het gras.

Buiten de twintig officiële circuits van het huidige seizoen en de nachtrace in Monaco komen er vier korte circuits bij in de game. Spelers kunnen de wateren testen van circuits in het Verenigd Koninkrijk, Bahrein, de Verenigde Staten en een circuit dat de komende dagen nog onthuld gaat worden.

Klassieke wagens

Naast de mix van moderne raceauto’s komen er ook 12 klassieke wagens naar de game. Één daarvan kan gekocht worden door een pre-order plaatsen op de game of een ‘Day One’ versie kopen. Spelers krijgen dan exclusief toegang tot de McLaren Mp4/4 uit 1988. Deze raceauto maakt ook onderdeel uit van de ‘F1 2017 Special Edition’.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2017-07-27 Home, Games & Consoles 0 909

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende