ARK Survival Evolved launch trailer uitgebracht

In ARK Survival Evolved zullen er meer dan 100 verschillende dinosaurussen beschikbaar komen om te vangen. Spelers moeten rekening houden met zowel het weer als de honger en dorst van hun personage om in deze gevaarlijke wereld te overleven. Om te schuilen voor bijvoorbeeld regen, kunnen spelers bomen kappen en een huis bouwen. ARK Survival Evolved bevat een groot crafting systeem waarmee verschillende voorwerpen gemaakt kunnen worden.

ARK Survival Evolved launch trailer met gameplay beelden

In de launch trailer zijn beelden te zien van de omgeving van de game, dinosaurussen en gameplay. Zo zien we gevechten en personages die rijden op verschillende dinosaurussen. Huizen van spelers zijn in gekke kleuren te zien, kleuren kunnen veranderd worden door gebruik te maken van het crafting systeem.

In de reacties van de trailer is er bij een kijker iets opgevallen. Wanneer de video op 0:28 is gepauzeerd, is er een barcode te zien. Wanneer deze gescand is komen gebruikers uit op een website met wat lijkt op een countdown. Door enkele lichtflitsen die zijn te zien op de pagina worden de cijfers belicht. Waar de countdown precies voor is, is niet bekend.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2017-08-26 Home, Games & Consoles 0 1333

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende