Xbox One update voegt witte layout optie toe aan dashboard

Spelers kunnen het Xbox One dashboard veranderen in de originele donkere modus en zoals vermeld nu ook in een lichtere modus. De lichte modus wisselt de donkere achtergrond in voor een grijze. De overige balkjes worden wit weergegeven met zwarte tekst.

Xbox One update brengt aanpassingen

De focus van de update ligt niet alleen op de kleur van het dashboard, er worden ook nieuwe updates toegevoegd om handiger met het sociale menu en het gehele dashboard om te gaan.

Een van de toevoegingen is een optie waarbij spelers worden aanbevolen die veel dezelfde game spelen of streamen als de gebruiker. Zo kunnen spelers gemakkelijker nieuwe vrienden maken om samen games mee te spelen.

Verder kunnen spelers het menu aanpassen. De update zorgt voor een geheel nieuwe dashboard waar spelers doorheen kunnen scrollen. Microsoft heeft naar de gemeenschap geluisterd en vervolgens aanpassingen gemaakt.

Content blocks

Het dashboard bestaat nu uit content blocks. Dit zijn blokken van games die de gebruiker speelt en meer. Gebruikers kunnen deze blocks in het dashboard zetten zoals zij zelf willen. Ook kunnen de blocks bestaan uit gebruikers.

Hierdoor kunnen spelers via een snelmenu een bericht sturen of een party starten. Voor uitgebreidere informatie kan je de video bovenaan de pagina bekijken.

Er worden niet alleen aanpassingen gemaakt aan de Xbox van de huidige generatie. Ook wordt er steeds meer informatie bekendgemaakt over de volgende Xbox. Recent is er een aankondiging geweest waarbij de nieuwe Xbox One X pre-order informatie bekend werd gemaakt.

Bron:XGN.nl

Geplaatst op 2017-09-07 Home, Games & Consoles 0 890

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende