Pokemon GO Radar helpt je alle Pokemon vinden

Pokemon GO Radar helpt je alle Pokemon vinden

De mensen die sinds de release van Pokemon GO bezig zijn, worden inmiddels vast al gek van alle Pidgeys en Rattata´s die continu voorbij komen. Nu is er een oplossing. De Pokemon GO Radar helpt je namelijk deze Pokemon vermijden en de zeldzame te vinden.

De Pokemon GO Radar is een map waarop alle Pokemon wereldwijd worden getoond. Zo kun je eindelijk doelgericht op zoek gaan naar de zeldzame Pokemon die je nog aan je collectie toe moet voegen. De app wordt gedreven door de spelers die Pokemon aan het bestand toe kunnen voegen.

Pokemon GO Radar is community gedreven
Nu verwacht je waarschijnlijk dat er heel veel mensen voor de grap Pokemon toe zullen voegen, maar daar is een oplossing voor. Het werkt eigenlijk net als Flitsmeister, waarbij gebruikers gespotte Pokemon (in dit geval) kunnen toevoegen aan het bestand. Wanneer andere spelers bij dit punt aangekomen zijn, krijgen zij de melding of de Pokemon nog daadwerkelijk aanwezig is en of de locatie bruikbaar was. Zo wordt er bijgehouden hoeveel mensen er positief geantwoord hebben en weet je zeker dat je niet voor niets loopt.

Je kunt in de Pokemon GO Radar app zoeken op bepaalde types van Pokemon. Wanneer je er één selecteert zie je wanneer deze voor het laatst gevangen is, wie hem toe heeft gevoegd aan het bestand en dus hoeveel mensen er van geprofiteerd hebben. Het is wel verstandig om de route van te voren uit te stippelen, want Pokemon GO zuigt de batterij al leeg en deze tweede app ernaast gebruik zal de accu van je telefoon niet ten goede komen.

De Pokemon GO Radar is voor nu alleen uit op iPhone, maar een Android versie wordt later vandaag verwacht.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2016-07-19 Home, Games & Consoles 0 15333

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Volgende