Xbox One S 2TB

Xbox One S 2TB

Xbox One S 2TB release bekendgemaakt
Tijdens de E3 heeft Microsoft zijn nieuwe consoles getoond, waarbij toen bleek dat een compactere versie van de Xbox One al volgende maand uit moet komen. Nu is ook de datum van de Xbox One S 2TB release bekendgemaakt en dat is over enkele weken.

Vanaf 2 augustus kan je al aan de slag met de nieuwe console van Microsoft. De Xbox One S 2TB release heeft het meeste geheugen uit de nieuwe line-up die aangeboden wordt. De 2TB versie is een gelimiteerd uitgave, in tegenstelling tot de 1TB en 500GB versie, maar de console is wel al te pre-orderen. Op 2 augustus zullen alle Microsoft diensten voor de console al online zijn.

Xbox One S 2TB release
De Xbox One S is maar liefst 40 procent kleiner dan de huidige Xbox One en bevat daarnaast ook nog een ingebouwde voeding. De console maakt daarnaast ook gebruik van High Dynamic Range, waarmee films, series en games zelfs nog beter eruit komen te zien. handig om te weten is dat alle Xbox One games speelbaar zijn op de Xbox One S, waardoor je niet weer dezelfde games hoeft aan te schaffen. Naast deze toevoeging kent de console geen grote aanpassingen ten opzichte van de al bestaande console.

De console is op het moment van spreken te pre-orderen bij Media Markt en kost 399 euro. De 1TB en 500GB versies komen later uit. Microsoft komt volgend jaar met nog een nieuwe console uit, de Xbox Scorpio.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2016-07-19 Games & Consoles, Home 0 12394

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende