Pokémon GO app uitgespeeld door Amerikaanse Pokémon trainer

Pokémon GO app uitgespeeld door Amerikaanse Pokémon trainer

De Pokémon trainer in kwestie kent de online naam Ftb_hodor. Hoewel hij niet letterlijk alle Pokémon gevangen heeft die er zijn, heeft hij wel alle Pokémon gevangen die in Noord-Amerika te vinden zijn. Hij mist alleen nog de drie legendarische vogel Pokémon, de regio exclusieve Pokémon en Ditto en Mewtwo die nog niet in de game te vinden zijn.

Pokémon GO app bijna volledig uitgespeeld

Mr.Mime is een Pokémon die exclusief in Europa te vangen is en Farfetch'd is alleen te vangen in Azië. Kangaskhan is een kangoeroe Pokémon en daarom alleen in Australië te vinden. Volgens Ftb_hodor is hij niet van plan om vliegtickets te boeken naar de overige continenten om daar op Pokémon jacht te gaan.

Hij zegt dat tegen de tijd dat hij de regio exclusieve Pokémon heeft gevonden, er een update zal komen voor de Pokémon GO app waardoor ruilen mogelijk wordt en hij via die weg zijn collectie compleet kan maken.

Hoewel de exacte regels rondom de regio exclusieve Pokémon nog niet geheel duidelijk zijn, en ook de komst van Ditto en Mewtwo nog onduidelijk is, is Ftb_hodor de eerste Pokémon trainer die 142 Pokémon in zijn Pokémon GO app heeft staan.

Het wachten is nu nog op een speler die de extra moeite wilt doen om ook de andere regio's te bezoeken om de Pokémon GO app Pokédex helemaal tot de laatste Pokemon te vullen.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2016-07-22 Home, Games & Consoles 0 6779

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende