Mafia 3 DLC details bekend - gratis content voor iedereen!

Nu de release van Mafia 3 steeds dichterbij komt, heeft 2K haar plannen onthuld voor aankomende DLC. Als onderdeel van de season pass verschijnen er na de release drie uitbreidingen op het verhaal. Daarnaast kunnen spelers van Mafia 3 rekenen op zogenaamdefree recurring content.

Mafia 3 DLC deelt gratis content uit

De naam zegt het eigenlijk al; Free recurring content is Mafia 3 DLC die voor iedereen gratis te downloaden is en eens in de zoveel tijd verschijnt. Daaronder vallen nieuwe outfits, eengold weapons pack die 30 dagen na lancering beschikbaar is en meer opties voor aanpassingen van je voertuigen.

Drie verhaaluitbreidingen zijn ook aangekondigd. Deze uitbreidingen zijn individueel te koop of als onderdeel van de season pass. Bij de Deluxe en Collector's edition zijn de uitbreidingen inbegrepen.

In Faster, Baby! zal Lincoln op avontuur gaan met Roxy Laveau, een oude vlam, om af te rekenen met een corrupte Sheriff die het burgerrechtenactivisten in New Bordeaux moeilijk maakt.

Sign of the Times heeft een duisterder thema. in deze verhaaluitbreiding schakelt Father James Lincoln's hulp in om een aantal rituale moorden te onderzoeken.

Stones Unturned neemt spelers mee terug naar the jungle van Vietnam om samen met CIA-agent John Donovan een bloedwraak te vereffenen.

Mafia 3 verschijnt 7 oktober voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Foto's van de DLC zijn hieronder te bekijken.

Geplaatst op 2016-09-06 Home, Games & Consoles 0 1035

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende