Pokemon Sun & Moon release vanaf vandaag beschikbaar

Pokemon Sun en Pokemon Moon, alweer de zevende generatie Pokemon games, zijn vanaf vandaag overal te verkrijgen voor Nintendo 2DS, 3DS en New 3DS. Europese spelers kunnen vandaag voor het eerst Alola betreden in de nieuwe games. Voor zowel trouwe als nieuwe en terugkerende fans bieden de games tal van nieuwe features, zoals Z-moves en Alolan Pokémon.

Een nieuw avontuur met de Pokemon Sun & Moon release

Het avontuur van Pokémon Sun en Pokémon Moon begint vlak nadat het personage van de speler is aangekomen op Alola, een prachtige regio die bestaat uit vier tropische eilanden en een kunstmatig eiland. Al snel ontmoeten ze daar Professor Kukui en andere bijzondere personages. Aan de speler de taak om de regio te verkennen en alle verschillende Trials te doorstaan.

Pokémon Sun en Pokémon Moon zijn, in vergelijking met eerdere Pokemon games, weer vernieuwend. Zo verdwijnen er veel oude en vertrouwde features, zoals HM's en gyms en worden er tal van nieuwe features geïntroduceerd, zoals de Poké Rides en Island Trials.

Weet je nog niet welke van de twee games je moet kopen? De verschillen worden in dit artikelop een rijtje gezet! Natuurlijk hebben we de games al gespeeld en is onze review inmiddels ook al weer een tijdje te lezen op de website. Pokémon Sun en Pokémon Moon zijn te spelen op de Nintendo 2DS, 3DS en New 3DS.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2016-11-23 Home, Games & Consoles 0 1014

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende