GTA Online import/export update nu beschikbaar

GTA Online import/export update nu beschikbaar

Eerder werd de nieuwe GTA Online import/export update al aangekondigd, er was alleen nog geen datum bekendgemaakt. Actieve spelers op Reddit hebben al opgemerkt dat de nieuwe update te downloaden is op Xbox One, PlayStation 4 en PC. Wanneer de update voor PlayStation 3 en Xbox 360 komt is nog niet bekend.

Deze nieuwe update bevat een uitbreiding voor de Further Adventures in Finance and Felony uitbreiding, waarbij je een eigen bedrijf in GTA Online kon beginnen. Nu wordt deze functie uitgebreid met een nieuwe missie: de automarkt. Je kunt namelijk met deze update speciale auto's stelen, aanpassen en doorverkopen om op een nieuwe manier geld te verdienen.

GTA Online import/export update is 1,56 GB

Volgens de spelers op Reddit is de update 1,56 GB groot. Naast de uitbreidingen voor je eigen bedrijf in GTA Online komt er ook een flink aantal nieuwe auto's die ongetwijfeld een grote rol gaat spelen in de nieuwe missies. Deze auto's waren al gelekt en Rockstar, ontwikkelaar van de game, had eerder op haar website een aantal sneek peaks gedeeld.

Naast de nieuwe auto's krijg je als CEO ook de mogelijkheid om je kantoor uit te breiden met een warenhuis voor wagens. Zo kun je een garage kopen die drie verdiepingen groot is, goed voor 60 auto's en een eigen autowinkel,

Een officieel bericht van Rockstar met de volledige patch notes is nog niet geplaatst.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2016-12-13 Home 0 1434

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende