Super mario run komt vandaag!!

Super mario run komt vandaag!!

Super Mario Run is de allereerste officiële Super Mario-game voor smartphone. In de game bestuur je de loodgieter niet direct, maar rent hij standaard door het level heen. Jij moet Mario door het level heen sturen door op het scherm te drukken om hem te laten springen. Het doel is om het einde van het level te bereiken terwijl je zo veel mogelijk muntjes verzamelt en een gewisse dood ontwijkt. Je hebt dus maar één hand nodig om Super Mario Run te spelen. Deze modus heet World Tour en is slechts één van de drie.

De tweede modus in Super Mario Run heet Toad Rally. Hier speel je een level tegen de ghost van een andere speler, met als doel de meeste muntjes binnen de tijdslimiet te halen en zo veel mogelijk Toads onder de indruk te maken. De speler die op het einde de meeste punten heeft wint.

De muntjes die je verdient, kan je gebruiken in de derde modus genaamd Kingdom Builder. Hier gebruik je alle verzamelde muntjes om jouw eigen Mushroom Kingdom te maken door bijvoorbeeld huisjes, vlaggenstokken en andere decoraties te kopen. Specifieke huisjes spelen bonuslevels vrij of zelfs nieuwe speelbare personages als Luigi, Yoshi of Toad.

In vergelijking met andere smartphone-games is Super Mario Run niet helemaal gratis en moet je een enkel bedrag betalen om de volledige game vrij te spelen. Het is wel mogelijk om Super Mario Run gratis te downloaden vanuit de App Store. Met deze gratis versie kan je de eerste drie levels zonder kosten proberen, maar voor alle zes levels moet je eenmalig 10 euro betalen.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2016-12-15 Home, Games & Consoles 0 1536

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende