Mogelijke Call of Duty 2017 teaser verschenen

Call of Duty: Infinite Warfare is pas een paar maanden oud, maar nu lijkt het alsof de de allereerste Call of Duty 2017 teaser is verschenen. In een tweet heeft Sledgehammer games een video geplaatst waarin je ziet dat een codeslot van 2016 naar 2017 verloopt. Dit is natuurlijk bedoeld om de volgers van Sledgehammer games een gelukkig nieuwjaar te wensen, maar wellicht zit er meer in het bericht verscholen.

Call of Duty 2017 teaser suggereert naar het verleden

Fans van de Call of Duty franchise zijn namelijk al vol aan het speculeren wat de mogelijke Call of Duty 2017 teaser zou kunnen inhouden. Zo zou de nieuwe Call of Duty zich in het verleden kunnen afspelen, aangezien je overal tandwielen en andere dingen ziet die je sterk doen denken aan de Industriële Revolutie. Daarnaast hoor je in de video een klok luiden die wellicht zou kunnen refereren naar de Big Ben.

Dit zou dus kunnen betekenen dat de nieuwe Call of Duty zich afspeelt tijdens de Industriële Revolutie in Engeland. Hiermee zou Sledgehammer de Call of Duty-franchise terugbrengen naar het verleden, wat Battlefield in 2016 ook heeft gedaan met Battlefield 1.

Een officiële aankondiging van de nieuwe Call of Duty is er nog niet, dus momenteel moeten we het nog even doen met de speculaties. Gelukkig kun je in ieder geval nog uren aan de slag met Infinite Warfare en de Modern Warfare remaster, die in november van 2016 uitkwamen.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2017-01-04 Home, Games & Consoles 0 1413

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende