Nieuwe GTA Online auto verschenen

De autocollectie in GTA Online wordt alsmaar groter en groter. Dit komt door grote updates zoals de Import/export update en de Lowriders update, maar zo af en toe brengt Rockstar ook een enkele nieuwe auto uit. Dit keer gaat het om de Progen Itali GTB Custom en deze auto is nog onderdeel van de import/export update.

Deze nieuwe GTA Online auto is een tweedeurs voertuig en gebaseerd op de McLaren 570S.

Nieuwe GTA Online auto bevat upgrades

De Progen Itali GTB Custom is onderdeel van de Super klasse en kun je kopen bij Benny's Original Motor Works. De auto staat te koop voor 1.189.000 GTA dollars, en is extra te upgraden voor 495 duizend GTA Dollar.

Met deze upgrade kun je de auto volledig omtoveren naar een raceauto van jouw smaak. Zo brengt de upgrade een nieuwe spoiler en is de suspension aangepast. Daarnaast krijgt de auto in de upgrade nieuwe uitlaten en kun je een speciale livery toevoegen.

Natuurlijk kun je de auto ook nog sneller en sterker maken door een nieuwe engine te kopen of door turbo aan de auto toe te voegen. Voor de CEO's in GTA Online is het sinds de import/export update ook mogelijk om Benny's winkel in je kantoor toe te voegen. Als je genoeg GTA dollars hebt kun je namelijk een privé auto winkel in je kantoor bouwen, zodat je altijd een monteur bij de hand hebt in geval van nood.

Geplaatst op 2017-01-11 Home, Games & Consoles 0 1185

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende