Bastion update zal voor het eerst sinds lange tijd plaatsvinden

Bastion is een leuk Overwatch karakter, maar in-game zijn daar de meningen vaak over verdeeld. Het karakter wordt zeer weinig gekozen, voornamelijk in het hogere klassement wordt hij achterwege gelaten. Het lijkt er op dat Blizzard daar verandering in wil gaan brengen met een nieuwe Bastion update.

Op het Overwatch forum zijn er vragen gesteld over Bastion, of er veranderingen komen waardoor hij wat beter tussen de resterende Overwatch helden past. Geoff Goodman, principal designer van Overwatch heeft geantwoord:

"Momenteel ben ik bezig met bepaalde aanpassingen voor Bastion. Ik weet alleen niet zeker wanneer deze verandering toegepast gaan worden op het karakter, we zijn intern bezig met het testen van bepaalde dingen." - Geoff Goodman

Bastion update in ieder geval niet met Year of the Rooster evenement

Momenteel is het erg druk in Overwatch, het Year of the Rooster evenement is in volle gang. Met de release van het evenement is er ook een patch geweest die een aantal Overwatch karakters heeft aangepast.

D.Va, Roadhog, Ana en Sombra zijn onder de loep genomen. Er hebben wat aanpassingen plaatsgevonden op de karakters waardoor ze beter gebalanceerd zijn. Als je meer wil weten over de veranderingen check je de patch notes!

Ben je ook zo gek op het Overwatch universum? Check dan onze favoriete Overwatch fan fiction verhalen!

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2017-01-27 Home, Games & Consoles 0 877

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende