Super Nintendo World wordt het nieuwe pretpark van Nintendo

Op 24 mei vroeg Nintendo een handelsmerk aan voor Super Nintendo World dat betrekking heeft tot "pretparken en evenementen in pretparken". Dit wijst erop dat Nintendo bezig is met het werken aan haar eigen pretpark. Daarnaast gaat het in het handelsmerk over video games, dus het lijkt erop dat bezoekers in het pretpark ook kunnen gamen. Verder is er in het handelsmerk ook sprake van hotel accommodaties en restaurant, wat ook de suggestie werkt dat Nintendo bezig is met een pretpark.

Super Nintendo World krijgt waarschijnlijk Mario Kart

Een van de opvallendste dingen die genoemd werd is "het organiseren, managen en arrangeren van kart races". Het lijkt er dus op dat je in het pretpark ook de Mario Kart attractie kunt gaan bezoeken. Wellicht kun je over een tijdje dus in een Mario-pak over een circuit scheuren met je vrienden of familie. Het is nog onbekend of Nintendo ook echt schildpadden en bananen gaat gebruiken als power-ups.

Op de site van UPSTO kun je het volledige handelsmerk bekijken. Het is al bekendgemaakt dat Super Nintendo Land onderdeel gaat worden van een aantal pretparken van Universal. In Orlando, Hollywood en Osaka zal een deel van het Universal pretpark omgetoverd worden tot Super Nintendo Land. Nintendo en Universal hebben allebei nog niets bekendgemaakt over de attracties die je kunt verwachten.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2017-05-31 Home, Games & Consoles 0 1215

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende