F1 2017 release aangekondigd en krijgt klassieke wagens

F1 2017 wordt alweer de achtste Formule 1 game van Codemasters. De game draait om het Formule 1 seizoen van 2017, maar krijgt een extra modus die we eerder al in F1 2013 voorbij zagen komen. Fans waren destijds enthousiast over de functie en over de mogelijkheid om op oude circuits te racen.

Klassieke wagens keren terug

Het grote nieuws van de F1 2017 aankondiging is dat de historische Formule 1 wagens terugkeren. Je kunt met de wagens zelfs online gaan racen. De klassieke wagens krijgen nieuwe spelvarianten en worden vergezeld door vier alternatieve circuit-layouts. Het is nog niet bekend of er meer historische circuits in het spel worden gestopt.

De historische wagens maken deel uit van de carrière modus. Zo word je ergens in je carrière uitgenodigd voor een klassiek evenement. De carrière is verder nog uitgebreider dan vorig jaar.

In de game zit een nieuwe modus genaamd Championships. Wat deze modus precies inhoudt, wordt later onthuld. Qua multiplayer zijn er enkele verbeteringen doorgevoerd.

Dit is de F1 2017 release

Bekijk de trailer van F1 2017 bovenaan de pagina, waarin de eerste drie klassieke wagens onthuld worden. De McLaren MP4/4 maakt deel uit van de pre-order Day One edition. Later komt de McLaren als betaalde content beschikbaar. De andere 11 klassieke wagens zitten standaard in het spel.

Vanaf 25 augustus kun je, net als Max Verstappen, racen in F1 2017. De game komt uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Komende weken worden meer klassieke auto's die naar de game komen bekendgemaakt.

Eerder maakten wij al een lijst met verbeteringen ten opzichte van F1 2016 die wij willen zien. Ook maakten wij een lijst met mogelijkheden hoe Max Verstappen in de game voor kan komen.

Geplaatst op 2017-05-18 Home, Games & Consoles 0 1378

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende