Zelda escape game komt naar Londen in juli

De escape game van Zelda heet The Defenders Of The Triforce en de tour die op dit moment in Noord-Amerika plaatsvindt is enorm succesvol. De tour was daar al meerdere keren uitverkocht en komt binnenkort naar Europa.

De escape game zal in Parijs, Keulen en Barcelona te spelen zijn, maar de eerste Europese stad die wordt aangedaan is Londen. In juli kun je daar The Defenders Of The Triforce in Londen spelen en in een team van zes personen de puzzels proberen op te lossen.

Zelda escape game naar Londen, Parijs, Keulen en Barcelona

De escape game is ontworpen door het bedrijf Scrap, dat ook verantwoordelijk is voor andere live-action escape games. Het spel begint met het vinden van aanwijzingen, waarna je met je team naar aparte ruimtes gaat en de puzzels oplost. Het doel van het spel is om het Master Sword te vinden en tijdens het spel kom je medewerkers tegen die zich als Zelda personages voordoen. Het spel duurt ongeveer 90 minuten en een kaartje kost 31 pond.

Niet in Nederland

De escape game zal 15 sessies doen in Londen en daarna zal de game dus nog in Parijs, Keulen en Barcelona te spelen zijn. Op de site van The Defenders of the Triforce kun je je kaartjes halen als je geïnteresseerd bent in het spel en in een tripje naar Londen. De escape game komt helaas niet naar Nederland, dus om het te spelen zul je toch echt naar het buitenland moeten gaan.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2017-05-04 Home, Games & Consoles 0 1224

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende