Deze Call of Duty WW2 multiplayer modes willen wij zien!

Team Deathmatch

We trappen de lijst af met Team Deathmatch, de modus die tot nu toe in iedere Call of Duty te spelen is. De kans is dan ook zeer groot dat je TD terug gaat zien in de Call of Duty WW2 multiplayer. De reden dat wij Team Deathmatch terug willen zien is omdat het de meest simpele modus is van de game, het enige doel is om je tegenstander vaker te vermoorden dan dat de tegenstander jou vermoordt.

Deze Call of Duty WW2 multiplayer modes willen wij zien! - P2

Prop Hunt

De hilarische en aparte gamemodus Prop Hunt hopen wij ook terug te zien in de Call of Duty WW2 multiplayer. Deze hide and seek modus was afgelopen maand speelbaar in Modern Warfare Remastered. De modus zorgt voor veel grappige moment in de game en daarom hopen wij dat Prop Hunt ook in de nieuwe Call of Duty haar opwachting maakt.

In Prop Hunt moeten de seekers een team van verstoppers zoeken en vernietigen, het grappige is dat deze spelers eruit zien als bijvoorbeeld een bank of een tafel. Op die manier heb je als zoeker weinig idee waar de tegenstander zich bevindt.

Deze Call of Duty WW2 multiplayer modes willen wij zien! - P3

One in the Chamber

One in the Chamber is een gamemodus die voor het eerste verscheen in Black Ops 1. In deze modus heb je de beschikking over een pistool met slechts één kogel en daar moet je de tegenstander mee uitschakelen. Als je dit lukt krijg je een nieuwe kogel en zo vorder je door het potje heen.

Elk schot telt omdat je geen nieuwe kogel krijgt als je mist, op dat moment ben je op mes aangewezen. Het komt dan ook vrij vaak voor dat beide spelers missen en er een soort kippengevecht ontstaat. De spelers 'dansen' om elkaar heen om de tegenstander te steken en zelf niet neergestoken te worden.

Deze Call of Duty WW2 multiplayer modes willen wij zien! - P4

Free For All

Wil je aantonen dat je een beast bent en dat je iedereen in je eentje aankan, speel dan Free For All. Twaalf spelers op een map en zie jezelf maar te redden, enig voordeel is wel dat niemand in een team zit en dus ieder elkaars vijand is. Free For All zit sinds de eerste Call of Duty al in de multiplayer dus de kans is enorm dat FFA ook een Call of Duty WW2 multiplayer modus zal worden.

Deze Call of Duty WW2 multiplayer modes willen wij zien! - P5

Gun Game

Net als One in the Chamber vond ook Gun Game het levenslicht bij de release van Call of Duty Black Ops. Elke speler start met een pistool, iedere keer dat jij iemand vermoordt krijg je een ander wapen. Kill je iemand met jouw mes, dan gaat diegene een tree terug. Mocht je (onverhoopt) zelfmoord plegen, dan ga je ook een wapen terug, dus watch your step.

Deze Call of Duty WW2 multiplayer modes willen wij zien! - P6

Infected

Infected vond het levenslicht bij Modern Warfare 3 en werd daar een razend populaire gamemodus. Later keerde Infected nog terug in Ghosts en Infinite Warfare en wij hopen dat deze modus ook in de Call of Duty WW2 multiplayer zit. De modus begon als een private match game mode in Modern Warfare 3 voordat het echt geïntegreerd werd in de reguliere playlists.

De game begint spelers die alleen 'overlevenden' zijn, na negen seconden wordt één van hen Infected. Zijn rol is om zoveel mogelijk slachtoffers te maken zodat die ook geïnfecteerd raken. Op die manier krijg je steeds meer geïnfecteerden en steeds minder overlevenden. Het spel stopt wanneer alle spelers geïnfecteerd zijn of de tijd op is.

Deze Call of Duty WW2 multiplayer modes willen wij zien! - P7

War

Call of Duty 3, daar begon het allemaal voor de modus War. Twee teams strijden op een map om verschillende gebieden, door die gebieden te veroveren kun je steeds dichterbij de kant van de vijand komen. Het levert intense battles op omdat beide teams steeds strijden om hetzelfde gebied. De gamemodus Operations van Battlefield 1 lijkt er zeer op.

Wij hopen dat War terugkeert in de Call of Duty WW2 multiplayer omdat je bij deze modus echt het gevoel krijgt alsof je om iets strijdt. Het voegt een extra dimensie toe aan Call of Duty en dat is hard nodig na de laatste releases.

Deze Call of Duty WW2 multiplayer modes willen wij zien! - P8

Headquarters

Headquarters aka King of the Hill is een populaire gamemodus die vooral werd gespeeld door de wat meer serieuze Call of Duty spelers. Deze modus ontstond bij de allereerste Call of Duty en wij hopen ook dat Headquarters weer terugkeert in de Call of Duty WW2 multiplayer. Twee teams strijden om een bepaald punt op de map en houden deze zo lang mogelijk vast, voor elke paar seconden krijgen ze een aantal punten. Wie als eerste bij een bepaald puntenaantal is gekomen, wint het potje.

In Modern Warfare kwam de bijgewerkte versie Headquarters Pro beschikbaar. Hierbij verscheen de locatie van de headquarters gewoon op de map, maar bleef deze 30 seconden inactief zodat beide teams een goede kans hadden om op tijd daar te zijn.

Deze Call of Duty WW2 multiplayer modes willen wij zien! - P9

Kill Confirmed

Een van de populairste modes van de franchise ontstond bij Call of Duty Black Ops. Het thema van deze modus is eigenlijk: Tags or it didn't happen. Hoewel Kill Confirmed veel weg heeft van een veredelde Team Deathmatch is het zo populair omdat je veel minder campers treft. Om te winnen moet je namelijk niet alleen een tegenstander doden, maar ook zijn of haar tag oprapen.

Kill Confirmed is onderdeel van de playlist van zowel Infinite Warfare als Modern Warfare Remastered dus wij hebben goede hoop dat deze ook onderdeel zal zijn van de Call of Duty WW2 multiplayer.

Deze Call of Duty WW2 multiplayer modes willen wij zien! - P10

Search and Destroy

Vanaf het begin tot het einde, Search and Destroy is een gamemodus die in elke Call of Duty aanwezig was. Dat is natuurlijk niet zonder reden, de gamemodus is mateloos populair. Vooral onder de fans die Call of Duty op een iets meer serieuze manier willen spelen en wat meer diepgang willen dan Team Deathmatch of Domination.

Bij Search and Destroy strijden twee teams tegen elkaar, het ene team moet een bom tot ontploffing brengen, het andere team moet dat voorkomen. Op de map liggen twee bommen die de aanvallende strijders kunnen uit kunnen kiezen. Bij Search and Destroy is het zo dat je maar één leven per ronde hebt dus als je dood bent kun je niet meer respawnen. Aangezien deze modus al bestaat sinds de geboorte van Call of Duty is de kans groot dat deze modus ook in Call of Duty WW2 zit.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2017-05-04 Home, Games & Consoles 0 1660

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende