Nintendo 2DS XL release bekendgemaakt

De nieuwe 2DS XL zal in de kleurencombinaties wit-oranje en zwart-turkoois te verkrijgen zijn. De nieuwe DS heeft een even groot scherm als zijn voorganger, de 3DS XL, maar is wel kleiner van formaat. Zoals de naam al aangeeft heeft het scherm geen 3D optie, maar je kunt op de 2DS XL wel alle Nintendo DS games spelen die zijn uitgebracht op de 3DS, New 3DS en DS. De 2DS XL krijgt een ingebouwde NFC-sensor en is lichter en kleiner dan zijn voorganger.

Nintendo 2DS XL release is in juli

Tegelijk met de release van de 2DS XL zullen er ook nieuwe games uitkomen voor DS bezitters: Hey! PIKMIN, Miitopia en Dr. Kawashima's Duivelse Brain Training. In Hey! PIKMIN speel je als Captain Olimar en moet je in zijn ruimteschip een planeet verlaten door puzzels op te lossen. In Miitopia spelen de Mii een hoofdrol, de avatars van Nintendo spelers. Dr. Kawashima's Duivelse Brain Training is het derde deel uit de serie en hiermee kun je onder andere je geheugen en concentratie trainen

De nieuwe 2DS XL zal geleverd worden met een micro SDHC kaart van 4 Gigabyte. Het is nog niet bekend hoe duur het nieuwe handheldsysteem van Nintendo gaat worden, maar in de Verenigde Staten kost de 2DS XL 150 dollar, wat gelijk staat aan zo'n 140 euro. In Japan kost de nieuwe DS 15.000 yen, dit staat gelijk aan 123 euro. Naar alle waarschijnlijkheid zal de 2DS XL dus tussen de 120 en 140 euro kosten in Europa.
Bron: XGN.nl
Geplaatst op 2017-04-28 Home, Games & Consoles 0 1300

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende