Sony toont oranje PS4 controller

Sony noemt de oranje PlayStation 4 controller Sunset Orange, omdat het wat weg heeft van een zonsondergang. Hij komt 14 november uit in Australië en Europa, terwijl er met geen woord gerept is over een release in Noord-Amerika. Wel is bevestigt dat de controller niet in Afrika, het Midden-Oosten, Frankrijk, Polen, Rusland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk verschijnt. Een prijs is ook niet bekend, alleen dat Australiërs 100 dollar mogen gaan betalen.

Oranje PS4 controller doet ons ergens aan denken

Voor de voetbalfans onder ons is deze oranje PS4 controller wel een tikkeltje confronterend, nu Nederland niet naar het WK in Rusland gaat. De kleuren lijken namelijk verdacht veel op die van het tenue van het Nederlands Elftal, inclusief blauwe accenten. Ach ja, dan hebben we tenminste wát oranjes volgende zomer.

De nieuwe PlayStation 4 controller verschijnt 14 november in Nederland. Aangezien mensen in Australië 100 dollar moeten neertellen om de controller te kopen, is een prijs in die richting voor Nederland niet ondenkbaar. In de games-industrie gebeurt het namelijk regelmatig dat er geen rekening gehouden wordt met valuta omrekenen.

Houd je niet zo van oranje? Treur dan niet. Er zijn namelijk meer dan genoeg varianten in andere kleuren, zoals deze blauwe, te vinden op het internet.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2017-10-21 Home, Games & Consoles 0 1322

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende