Battlefield 1 beta startdatum bekendgemaakt!

Battlefield 1 beta startdatum bekendgemaakt!

De Battlefield 1 beta zal in plaats van de map die we in de alpha gezien hebben een nieuwe map krijgen. De map genaamd Sinaï Desert zal zich, zoals de naam al doet vermoeden, in de woestijn afspelen. In de map zal ook een nieuw Behemoth voertuig zijn intrede doen. De gepantserde trein zal beschikbaar zijn voor het verliezende team aan het einde van een potje.

Twee game modi beschikbaar in Battlefield 1 beta.

In de Battlefield 1 beta zullen twee game modi beschikbaar zijn om te spelen. Allereerst zal de Conquest game modus speelbaar zijn. Hierin kunnen maximaal 64 spelers het tegen elkaar opnemen in een strijd om zoveel mogelijk strategische punten in handen te krijgen.

Daarnaast zal de game modus Rush terugkomen. Hierin strijden 24 spelers tegen elkaar om een basis te veroveren of te verdedigen. In Battlefield 1 zal Rush gaan om het veroveren of verdedigen van telegraafpalen. Deze palen zullen gebruikt kunnen worden om artillerie aanvallen te coördineren op de aanvallende partij.

Ten ere van de aankomende Battlefield 1 beta en gamescom die deze week van start gaat heeft DICE ook een nieuwe trailer uitgegeven. De trailer is hier te zien.

Battlefield 1 op 21 oktober.

Battlefield 1 komt uit op 21 oktober en is te spelen op PCXbox One en PlayStation 4. Goed voorbereid de strijd aangaan in de Battlefield 1 beta? Lees dan hier onze top 5 Battlefield multiplayer tips en tricks.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2016-08-16 Home, Games & Consoles 0 929

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende