Top 5 Pokemon Sun and Moon features om naar uit te kijken

Fans van pokémon zijn de afgelopen tijd al flink getrakteerd op nieuwe pokemon Sun and Moon features. Hieronder de top 5 features waar je naar uit kunt kijken.

Pokemon Sun and Moon feature: de Alola-regio

Elke generatie Pokémon games laat ons kennismaken met een nieuwe regio en dat is deze generatie niet anders. Wel verschilt de regio in opzet flink van wat we hebben gezien in voorgaande generaties. De Alola regio is namelijk een eilandengroep, bestaande uit vier natuurlijke eilanden en één door de mens aangelegd eiland. Elk eiland heeft zijn eigen leider, een Kahuna.

Ook zijn er in de Alola regio geen gyms te vinden. Het bekende systeem van acht gyms wordt in Pokemon Sun and Moon vervangen door zogenaamde trials. De trials maken deel uit van de Island Challenge, een uniek onderdeel van de cultuur in de Alola regio.

Om de Island Challenge te kunnen voltooien moeten trainers op elk van de vier eilanden diverse opdrachten voltooien. Deze trials bestaan niet alleen uit gevechten, maar ook bijvoorbeeld uit het vinden van een bepaald voorwerp of het voltooien van een quiz.Aan het einde van elke trial wordt de trainer opgewacht door een totem pokémon. Totem pokémon zijn in staat om de hulp van andere pokemon in te schakelen, waardoor ze sterker worden.

De laatste trial op elk eiland is een grand trial, een pokémongevecht tegen de Kahuna. Wanneer dit gevecht gewonnen is kan naar het volgende eiland gereisd worden. Gelukkig hoef je dit niet allemaal alleen te doen, want op elk eiland is een trial captain te vinden, die je helpt bij het voltooien van de trials.

Natuurlijk betekent een nieuwe regio ook een nieuw team van schurken. In de Alola regio is dit Team Skull. Dit team houdt zich bezig met allerlei smerige zaakjes, zoals het stelen van andermans pokémon en het overhoop gooien van trial sites.


Pokemon Sun and Moon feature: de pokémon

Natuurlijk kon deze niet ontbreken. De bekendmaking van een nieuwe reeks pokémon is wellicht wel hetgeen waar fans het meest naar uitkijken. Inmiddels zijn er al flink wat pokémon van de zevende generatie bekend gemaakt, waaronder de drie starters.

De Alola regio biedt veel kansen voor de ontwikkelaars van Pokémon Sun and Moon en we verwachten dus ook weer veel verrassende creaties. De pokémon die inmiddels bekend zijn geven al een idee van het thema van de pokémon van de nieuwe generatie.

De band tussen pokémon en mensen is erg belangrijk voor de bewoners van Alola. Dit heeft ervoor gezorgd dat men heel anders met pokémon omgaat dan in de andere regio's. Zelfs je pokédex wordt bewoond door een Rotom! Nieuw in Sun and Moon zijn de Poké rides.

Met behulp van deze pokemon Sun and Moon feature kunnen bepaalde pokémon je helpen van A naar B te komen. Deze pokémon maken geen deel uit van je team, maar kunnen wel altijd opgeroepen worden wanneer hun hulp nodig is. Dit zou wel eens het einde kunnen betekenen van de HM's zoals Surf en Fly.


Pokemon Sun and Moon feature: Z-Moves

Een nieuw element dat toegevoegd is aan de gevechten in Pokémon Sun and Moon zijn de Z-movesZ-moves zijn krachtige aanvallen die maar één keer in te zetten zijn per gevecht. Wat deze pokemon Sun and Moon feature echt bijzonder maakt, is de samenwerking tussen trainer en pokémon.

Om een Z-move uit te kunnen voeren heb je als trainer twee voorwerpen nodig: een Z-ring en een Z-kristal. Voor elk type is een apart kristal te vinden in de game. De Z-ring kan gedragen worden om de arm van de trainer. Wanneer een pokémon en diens trainer een kristal van hetzelfde type bij zich dragen, zullen de twee kristallen resoneren en is de pokémon in staat om deze krachtige aanval uit te voeren.

Deze aanvallen voegen een nieuwe dimensie toe aan de gevechten in Pokémon Sun and Moon. Het verzamelen van de verschillende Z-kristallen zal dus ook een waardevolle bezigheid blijken.

Top 5 Pokemon Sun and Moon features om naar uit te kijken - P4

Pokemon Sun and Moon feature: Alola Form Pokémon

We hebben het eerder al gehad over de unieke Alola regio en een aparte notering is weggelegd voor de pokemon Sun and Moon feature Alola Form PokémonDit zijn pokémon die we allemaal kennen, maar net in een iets andere uitvoering. Sommige pokémon hebben zich aangepast aan de unieke microklimaten in de Alola regio, waardoor zij verschillen van dezelfde pokémon in andere regio's.

In tegenstelling tot hun gebruikelijke vuur- of grondtypes in de Kanto regio zijn Vulpix, Ninetales, Sandshrew en Sandslash in de Alola regio (deels) van het ijstype. Exeggutor is uitgegroeid tot een majestueuze palmboom van het type gras/draak.

Naast deze pokémon zijn er ook Alola forms van Marowak, Raichu en Meowth bekend gemaakt. Deze krijgen respectievelijk de types vuur/geest, psychisch/elektrisch en duister. Met een beetje geluk worden we getrakteerd op meer van deze Alola form pokémon. Het concept van bekende pokémon in een nieuwe uitvoering is leuk bedacht en past goed binnen het unieke thema van de Alola regio, wat het een pokemon Sun and Moon feature maakt om naar uit te kijken.

Top 5 Pokemon Sun and Moon features om naar uit te kijken - P5

Pokemon Sun and Moon feature: legendary pokémon

Pokémon Sun and Moon zullen elk zoals gebruikelijk ook weer hun eigen legendary pokémon hebben. Voor Sun is dat Solgaleo, een psychisch/staal pokémon. De legendarische pokémon in Moon is Lunala, een psychish/geest pokémon. Deze pokemon zijn afgevaardigeden van de zon en de maan en hebben elk een unieke aanval.

De pokémon zijn in staat om het licht van de zon of de maan op te slaan in hun lichaam waarna ze de opgeslagen energie los kunnen laten op hun vijanden. Wanneer de pokémon genoeg energie opgeslagen hebben veranderen ze van vorm. Voor Solgaleo is dat de Radiant Sun phase en voor Lunala de Full Moon phase.

Deze twee pokémon zullen niet de enige legendary pokénmon zijn. Zoals gebruikelijk in de pokémon games is het voor trainers mogelijk om naast de mascottes ook nog andere legendaries te vangen. Eén daarvan is de pokemon Magearna, een staal/fee pokemon.

Magearna is, net als de bekende Mewtwo, gemaakt in een lab. Echter is deze pokémon een stuk vriendelijker van aard dan de bekende pokémon uit de eerste generatie, deze pokémon zal namelijk alles doen om ander pokémon in de omgeving te redden wanneer deze in gevaar zijn. Magearna zal middels een QR-code te verkrijgen zijn.

Pokemon Sun & Moon - Magearna

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2016-08-27 Home, Games & Consoles 0 2108

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende