Het nieuwe dashboard van de console komt samen met de Windows 10 Creators Update, de update voor Windows 10 die door Microsoft groot werd uitgemeten tijdens het meest recente Microsoft Windows 10 Live Event. Het nieuwe Xbox One dashboard is ontworpen om sneller kleine taken te verrichten. Nieuwe Xbox One dashboard gericht op snelheid De eerste beelden van het Xbox One dashboard werden gedeeld door Mike Ybarra, hoofd van programma-ontwikkeling bij Windows en Xbox. Tijdens een livestream op Beam waarin hij The Wolf Among Us speelt, vroeg een kijker om een sneakpeak van de het nieuwe dashboard. De kijker kreeg waar voor zijn geld. Voor nog geen twee seconde was het nieuwe Xbox One dashboard te zien, maar het is genoeg om er een idee van te krijgen. Met de nieuwe update kan er sneller geschakeld worden tussen recente apps en games zonder helemaal terug te hoeven navigeren naar het dashboard. We zien in de video enkel een het beginscherm van de guide, maar er wordt meer toegevoegd. Waaronder een nieuw achievementsysteem en nieuwe besturing voor de muziek.

Nieuwe Xbox One dashboard getoond, richt zich op snelheid

Het nieuwe dashboard van de console komt samen met de Windows 10 Creators Update, de update voor Windows 10 die door Microsoft groot werd uitgemeten tijdens het meest recente Microsoft Windows 10 Live Event. Het nieuwe Xbox One dashboard is ontworpen om sneller kleine taken te verrichten.

Nieuwe Xbox One dashboard gericht op snelheid

De eerste beelden van het Xbox One dashboard werden gedeeld door Mike Ybarra, hoofd van programma-ontwikkeling bij Windows en Xbox. Tijdens een livestream op Beam waarin hij The Wolf Among Us speelt, vroeg een kijker om een sneakpeak van de het nieuwe dashboard. De kijker kreeg waar voor zijn geld.

Voor nog geen twee seconde was het nieuwe Xbox One dashboard te zien, maar het is genoeg om er een idee van te krijgen. Met de nieuwe update kan er sneller geschakeld worden tussen recente apps en games zonder helemaal terug te hoeven navigeren naar het dashboard.

We zien in de video enkel een het beginscherm van de guide, maar er wordt meer toegevoegd. Waaronder een nieuw achievementsysteem en nieuwe besturing voor de muziek.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2017-01-18 Home, Games & Consoles 0 799

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende