1-2-Switch Nintendo Switch Preview - Verzameling van toffe minigames

In de nieuwe game voor de Nintendo Switch moet je verschillende taken verrichten en omdat het een partygame is wordt het natuurlijk het leukst als je het met je vrienden speelt. In 1-2-Switch maak je gebruik van de Joy Con controllers. Elke speler heeft er een en je moet er verschillende handelingen mee doen.

Bizarre minigames

Zo is er een bizarre minigame waarin je koeien moet melken. Om zoveel mogelijk melk uit de uiers te halen moet je op het juiste moment druk uitvoeren op de controller om vervolgens een op en neergaande beweging te maken. Dit doe je net zo lang tot de tijd om is en vervolgens wordt het aantal liters dat jij en je tegenstanders uit de koe hebben weten te knijpen geteld. De persoon met de meeste liters melk is de winnaar.

In een andere minigame sta je tegenover je tegenstander en ben je een Samoerai in training. Voor de ene speler dient de Joy Con controller als een houten zwaard en de ander moet zijn handen op het juiste moment dichtslaan om het denkbeeldige zwaard op te vangen. Deze minigame toont in elk geval dat de Joy Con controllers wel tegen een stootje kunnen, Want er wordt regelmatig hard en snel geslagen om het zwaard op te vangen. De persoon die als eerste een klap opvangt is de verliezer en op het beeldscherm buigt zijn personage dan voor zijn tegenstander.

1-2-Switch Nintendo Switch preview

Eenvoudige minigames

Ook heb je de mogelijkheid om met je vrienden te duelleren zoals je dat kent uit de western films. Er wordt afgeteld en de persoon die als eerste een schot lost is de winnaar. Natuurlijk is dit redelijk rechttoe rechtaan. In een andere minigame moet je om beurten een dansmove maken die je tegenstander vervolgens moet opvolgen. De persoon die de dansmoves het beste weet na te bootsen is de winnaar.

Op het preview event van de Nintendo Switch werden nog twee minigames getoond die wat eenvoudiger waren. Dit zijn games die je ook heel eenvoudig vanaf je luie stoel kunt spelen. In de een moet je de Joy Con controller in je hand houden en heen en weer bewegen om erachter te komen hoeveel balletjes er in het kistje zitten. In de andere minigame moet je een kluis kraken door je controller heen en weer te bewegen tot je een klik voelt in de controller.

1-2-Switch Nintendo Switch preview

Verschillende mogelijkheden getoond

Er zijn nog een aantal andere games die niet werden getoond op het preview event. Maar er werd in elk geval een duidelijk beeld gegeven van wat je mag verwachten van de nieuwe game. Uiteindelijk voelden de games aan als een verzameling toffe minigames waarmee je met je vrienden behoorlijk wat lol kunt hebben.

De game toont in elk geval de capaciteiten van de Nintendo Switch en zijn Joy Con controllers. De reacties die je voelt door middel van vibraties in de controller voelen levensecht aan, bijvoorbeeld bij de minigame met de balletjes in het kistje. Bij de duelleer minigame wordt tot op de seconde af gemeten hoe snel jij de trekker overhaalt en hoe vast je hand is.

1-2-Switch Nintendo Switch preview

1-2-Switch Nintendo Switch Preview - Leuk op feestjes

Uiteindelijk is 1-2-Switch een leuke verzameling van minigames en voelt de game voornamelijk aan als demonstratie om te laten zien wat de Switch allemaal in zijn mars heeft. De verschillende minigames zijn vermakelijk en zeker wanneer je met vrienden zult spelen zal de lol ervan nog duidelijker worden. In elk geval bij de minigame waarin je koeien moet melken.

1-2-Switch is een launchtitel voor de nieuwe console van Nintendo, wat betekent dat je de titel tegelijk met de Nintendo Switch kunt aanschaffen. De game krijgt in de VS een adviesprijs mee van 50 dollar, het is nog even de vraag wat de game in Nederland gaat kosten maar waarschijnlijk komt de prijs van de titel rond dezelfde koers in euro’s uit. Of deze verzameling minigames het waard is om daar 50 euro voor neer te tellen is nog even de vraag. Maar het is in elk geval vermakelijk genoeg voor een gezellig avondje met vrienden.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2017-01-19 Home, Games & Consoles 0 980

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende