Call of Duty Black Ops 2 backwards compatible op Xbox One

Black Ops 2 was met ongeveer 217.000 stemmen de meest aangevraagde game voor het backward compatibility programma. Op dit moment wordt de lijst aangevoerd door Skyrim, met ongeveer 175.000 stemmen. Call of Duty Modern Warfare 2 staat op de tweede plaats met ongeveer 172.500 stemmen en Modern Warfare 3 staat met ongeveer 123.000 stemmen op de derde plaats.

Fans kunnen in een lijst op het forum van Xbox stemmen op welke games zij graag in het backward compatibility programma zouden willen zien. Veel populaire games uit deze lijst zijn inmiddels al opgenomen in het programma en Xbox laat weten voortdurend te werken aan nieuwe toevoegingen. Ook Project Scorpio, Microsofts nieuwe console die later dit jaar uitkomt, zal beschikken over het backward compatibility programma.

Black Ops 2 backwards compatible en in de aanbieding

Dit heeft het bedrijf bekendgemaakt via een officiële post op haar blog. Inmiddels zijn er al meer dan 350 Xbox 360 games te spelen op de Xbox One via dit programma. Xbox laat weten blij te zijn met het voortdurende enthousiasme voor het programma en de aanhoudende interactie vanuit de fans, die op dit moment al meer dan 360 miljoen uur gespendeerd hebben aan het spelen van games in dit programma.

Spelers die al beschikken over Black Ops 2, kunnen zonder bijkomende kosten gebruik maken van de backwards compatible functionaliteit. Spelers die de game nog niet hebben, kunnen de game met korting aanschaffen in de Xbox Store Spring Sale. Black Ops 2 is daar met 50 procent korting verkrijgbaar, voor Gold-leden is de game zelfs met 60 procent korting aan te schaffen.

Call of Duty Black Ops 2 kwam in 2012 uit voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en PC.

Bron:XGN.nl

Geplaatst op 2017-04-12 Home, Games & Consoles 0 878

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende