Nieuwe Crash Bandicoot gameplay beelden

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy bevat de verbeterde versies van de eerste drie games uit de Crash Bandicoot serie: Crash Bandicoot, Cortex Strikes Back en Warped. De gameplay video laat Crash zien die over een rivier vol obstakels zijn weg probeert te vinden. In de video is een aantal nieuwe features te zien. De graphics van het water zijn verbeterd en de bekende bonus games zijn ook aangepast en te zien in de video.

Crash Bandicoot gameplay

In de N. Sane Trilogy is een aantal dingen toegevoegd. Zo is het checkpoint en save systeem aangepast en kun je nu zowel handmatig saven als auto-saven. Ook is het menu van de game aangepast en zijn de tijdsraces nu voor elk level beschikbaar.

Ontwikkelaar Vicarious Visions heeft de gameplay vanaf het begin opgebouwd. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy komt op 30 juni uit voor de PS4 en zal een exclusive worden. In maart liet Activision al beelden zien van het achtste level uit Cortex Strikes Back. Voor meer informatie over de game kun je de officiële Crash Bandicoot website even bezoeken.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2017-04-18 Home, Games & Consoles 0 808

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende