GTA Online Tiny Racers nu beschikbaar

Rockstar blijft Grand Theft Auto Online maar ondersteunen met updates. Deze keer wordt in een update een nieuwe gamemodus toegevoegd.

Ram elkaar in GTA Online Tiny Racers

In Tiny Racers race je tegen je tegenstanders in een Top Down view. Dit view kennen we nog van de klassieke GTA's. Met deze gamemode wil Rockstar daarom ook het gevoel van die games brengen naar GTA.

Het is de bedoeling dat je als eerste over de finish komt in deze racemodus. Over het hele parcours liggen power ups waarmee je je tegenstanders kunt uitschakelen. De races worden gereden op speciale banen van de Stunt Race update. GTA Online Tiny Racers komt 25 april beschikbaar.

Verder zijn vandaag ter ere van 4/20 kortingen voor enkele items. Zo kan nu weed van de Weed Farm voor 50% korting worden gekocht en voor 50% extra worden verkocht. Ook de green tire smoke is met 50% korting bij de Los Santos Customs te halen.

GTA Online is de multiplayermodus van GTA 5. GTA 5 kwam in 2013 uit. Wij waren in onze review erg onder de indruk van het spel en het kreeg daarom van ons een bijna perfect cijfer.

Bekijk de trailer van Tiny Racers bovenaan de pagina.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2017-04-26 Home, Games & Consoles 0 774

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende