Ubisoft toont Mario + Rabbids Kingdom Battle gameplay op E3

De opening van de Ubisoft-persconferentie stond geheel in het teken van Mario + Rabbids Kingdom Battle. Niemand minder dan Shigeru Miyamoto van Nintendo kwam het podium op, om daar samen met Ubisoft-CEO Yves Guillemot te poseren met een koddig geweer uit de game. Dat leverde mooie plaatjes op, zoals de foto hieronder.

Mario + Rabbids Kingdom Battle gameplay

De game wordt een turn-based strategiegame die wat weg heeft van genregenoten als Plants vs. Zombies en Fire Emblem. Denk aan loop routes uitstippelen, dekking zoeken en anticiperen op de zetten van de tegenstander.

Mario + Rabbids Kingdom Battle gameplay toont samenwerking

Gedurende het spel loop je als Mario door de spelwereld op een manier die we bijvoorbeeld kennen uit Pokémon Mystery Dungeon. De visuele stijl is volledig zoals we die van Nintendo-games kennen, aangevuld met de droge humor van Ubisofts Rabbids-franchise. Vandaar dat de gekke konijnen naar het Mushroom Kingdom zijn gebracht, in plaats van andersom.

Mario + Rabbids Kingdom Battle verschijnt op 29 augustus. Natuurlijk komt de game dan exclusief voor de Nintendo Switch.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2017-06-13 Home, Games & Consoles 0 383

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende