Originele Xbox controller wordt opnieuw uitgebracht voor Xbox One

Een samenwerking tussen Hyperkin en Microsoft resulteert in de terugkeer van de gigantische Xbox controller. Aan het einde van het jaar zul je de controller in de winkel terugvinden. Je kunt de Duke gebruiken voor Xbox consoles en PC. De controller zal wel geüpdatet worden zodat het aan de huidige standaard voldoet.

Het is dus een moderne variant van de klassieke controller. Qua vorm is hij identiek aan de oude controller, maar er zijn enkele verbeteringen doorgebracht. Zo zal de controller een klein schermpje hebben, linker en rechter bumpers en een drie meter lange kabel die je ook los kunt koppelen.

Speel Xbox games met originele Xbox controller

Het nieuws dat de oorspronkelijke Xbox controller weer op de markt wordt gebracht valt samen met de aankondiging van Microsoft dat Xbox games ook naar de Xbox One zullen komen als onderdeel van het backwards compatibility programma.

Klassieke Xbox games zoals Crimson Skies zullen binnenkort speelbaar worden op de Xbox One. Een lijst met titels die speelbaar zullen worden moet nog bekendgemaakt worden.

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2017-06-13 Home, Games & Consoles 0 739

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende