Super Mario Odyssey amiibo onthuld

Amiibo zijn kleine figuurtjes van Nintendo waarmee je in games leuke extraatjes kunt vrijspelen. Ook zijn ze gewoon heel leuk om te verzamelen en daardoor erg populair. Vrijwel elke populaire game van Nintendo krijgt wel zijn eigen figuurtjes.

Het is dus niet verrassend dat er ook amiibo van Super Mario Odyssey komen. Deze werden getoond tijdens E3 2017 in Los Angeles. Daar werd ook de release van de game onthuld, welke op 27 oktober plaats zal vinden.

Super Mario Odyssey amiibo in trouwkleding

Vooralsnog zijn Mario, Princess Peach en Bowser de karakters uit de game die een amiibo krijgen. Allen zijn ze uitgedost in hun trouwkleding, want het huwelijk tussen Peach en Bowser zal een grote rol spelen in Super Mario Odyssey. Aan Mario de taak om dit te stoppen.

Deze keer heeft hij daarvoor een extra kracht, zijn pet Cappy. Als hij deze op een tegenstander of voorwerp gooit, verandert hij daarin. Zo kun je zomaar als een T-Rex door de wereld van Mario wandelen. Het levert unieke situaties op en toont aan dat Nintendo met elke Mario game blijft vernieuwen.

Mario amiibo

Peach amiibo

Bowser amiibo

Bron: XGN.nl

Geplaatst op 2017-06-17 Home, Games & Consoles 0 1807

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende