SNES Classic Mini foto's nu te bewonderen

SNES Classic Mini foto's nu te bewonderen

Op San Diego Comic Con is de SNES Classic Mini alvast te bewonderen alvorens de release op 29 september. Bekijk onderaan dit artikel de eerste SNES Classic Mini foto's!

De SNES Classic Mini werd afgelopen juni aangekondigd door Nintendo. Deze aankondiging kwam nadat er al een tijde geruchten rondgingen over een mogelijke release van het apparaat. De verwachtingen waren dan ook dat de console tijdens de E3 aangekondigd zou worden, maar dat gebeurde uiteindelijk niet. Nintendo kwam een paar weken later zelf met de onthulling naar buiten.

Het apparaat beschikt over 21 verschillende voorgeïnstalleerde games, waaronder Super Mario World, The Legend of Zelda A Link To The Past, Super Mario Kart, Final Fantasy III, Super Metroid en F-ZERO.

SNES Classic Mini foto's tonen details

Hieronder is de SNES Classic Mini te bewonderen. Op de foto's is onder andere te zien hoe het apparaat er uitziet naast een originele SNES en ook de controller wordt in beeld gebracht. De foto's zijn afkomstig van het Amerikaanse IGN. De SNES Classic Mini ligt vanaf 29 september in de winkels en de pre-orders voor het apparaat zijn al in volle gang, maar het apparaat is vooralsnog overal uitverkocht.

Geplaatst op 2017-07-21 Home, Games & Consoles 0 1344

REAGERENLaat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

ARCHIEF

Laatste reacties

Geen reacties

Artikel zoeken

Vergelijk 0
Vorige
Volgende